Família (Im)possible

Família (Im)possible

Família(Im)possible de Carol Lòpez és una comèdia que parla dels prejudicis que tenim sobre la diversitat de gènere. I alhora tracta de visibilitzar nous models de família.

Sinopsi

La Sara i L’Albert són uns pares joves, d’ideologia progressista, i oberts a dialogar sobre qualsevol tema. Però quan la Clàudia, la seva única filla, els presenta l’Eric, la seva nova parella, un noi trans amb qui vol formar una família, tots els prejudicis, els dubtes i la ignorància surten a la llum. Perquè no importa el que defensem en públic, tot esdevé diferent quan passa a casa teva.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO
  JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Una comedia divertida y que educa sobre la diversidad de género, sobre los prejuicios que hemos obtenidos a causa de nuestra educación caduca y sobre los nuevos modelos de familia que existen en la actualidad.
  Sara y Albert son padres jóvenes, modernos y abiertos. O eso pensaban… ya que cuando su hija Claudia les presente a su novio Eric todo saltará por los aires. Eric es transexual y quieren formar una familia.
  Y claro… aquí todos somos modernos hasta que vivimos la circunstancia en nuestras casas.

  Divertida, diferente y con buenas interpretaciones! Me lo he pasado genial y personalmente he aprendido sobre algunas dudas que tenía en terminología y diversidad de género. Y encima hay números musicales. Así que GENIAL!

  09/01/2022
Articles relacionats
11 propostes per veure als Teatres de Proximitat de Barcelona

11 propostes per veure als Teatres de Proximitat de Barcelona

8 març 2022

La xarxa de Teatres de Proximitat ‘On el teatre batega’ neix l’any 2020 en plena pandèmia per cobrir la necessitats, problemes i inquietuds comunes que comparteixen 11 sales d’exhibició i […]

Carol López trenca tabús sobre la transsexualitat a la Sala Flyhard

Carol López trenca tabús sobre la transsexualitat a la Sala Flyhard

14 gener 2022

La Sala Flyhard alberga, fins al 13 de febrer, la nova obra de Carol López, Família (Im)possible, una comèdia sobre els prejudicis i la ignorància al voltant de la realitat […]