Tot el que necessites per anar al teatre

El profeta

El profeta

1915. Una noia ha tingut una aparició de Crist a la capella del seu poble. 1968 Christiaan Barnard decideix fer el primer transplantament de cor a Ciutat del Cap. 2015. Una noia s’ha curat miraculosament després d’abandonar el tractament mèdic per la seva malaltia. Una historia sobre els visionaris i la fe.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • ignasi tomás lopez-doriga

  https://culturayalgomas.wordpress.com/2016/07/03/propuestas-teatrales-para-el-verano-i-rosa-de-dos-aromas-y-el-profeta/

  04/07/2016
 • Un drama de tres històries entrellaçades; on dues d’elles fent salts al present i passat, mitjançant flashbacks molt ben preparats. M’ha semblat una obra bastant entretinguda en moments molt ben trobats. Hi trobem des de comportaments familiars en els pobles de fa molts anys fins a les disputes professionals entre els membres de les famílies. Un pack explosiu molt ben portat. Amor, rancúnia, dolor, gelosia, aparença, orgull, … hi trobem de tot.

  Tot i que els tres actors/actrius ho han fet molt bé, m’agradaria destacar l’actuació de Aitor Galisteo-Rocher on la seva interpretació ha estat molt convincent.

  L’escenografia d’aquesta obra ha estat ideal aprofitant tots els racons i racons per poder ubicar al públic en cada escena. El joc de llums i sons per ambientar ha estat molt correcte.

  Per tant, és un bon espectacle i recomanable per gaudir d’un dia de teatre.

  05/06/2016