Tot el que necessites per anar al teatre

El Palmeral

A partir de 22,00€
Comprar Entrades
El Palmeral

El Palmeral d’Albert Tola amb direcció Rodrigo García Olza.

Sinopsi

A al-Àndalus del segle XI, un funcionari d’una petita cort, l’historiador i poeta Abu Hassan, s’enamora d’un soldat, anomenat Tahir i, com a conseqüència d’aquesta passió, tots dos són degollats públicament en un palmerar. La peça discorre en els pocs minuts entre aquestes dues execucions. Un calidoscopi suggestiu de set veus que expliquen aquesta història per tal de reconciliar-se amb el dolor que ha provocat, i el fet de comprendre i de posar-hi llum.

El text, de gran bellesa i poesia, és un cant a la llibertat i a la diversitat. Se situa en un moment històric que bascula entre l’obertura cultural i el totalitarisme.
Albert Tola ja va demostrar el seu talent amb Sarab. La seva escriptura contemporània està carregada d’humanitat i poesia.

El text s’escriu en el marc de el projecte Cicatrizar del Nuevo Teatro Fronterizo (NTF) de Madrid, centre d’investigació i creació de dramatúrgies contemporànies que dona suport també a la producció de l’espectacle.

Cicatrizar és també un projecte en col·laboració amb Colòmbia. De fet, El Palmeral serà creat a Bogotà, en una producció del Teatro Mayor – Julio Mario Santo Domingo.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració