Tot el que necessites per anar al teatre

A partir de 29,00€

Comprar Entrades

El jovencito Frankenstein. El musical

El jovencito Frankenstein. El musical

Després d’aconseguir un gran èxit a Broadway i el West End, arriba El jovencito Frankenstein, comèdia musical de Mel Brooks. L’espectacle arriba a Barcelona després de celebrar-se el segon centenari de Frankenstein, la novel·la de Mary Shelley. La pel·lícula de Mel Brooks és un homenatge a les seves adaptacions cinematogràfiques.

Aquesta comèdia musical està produïda per LetsGo Company, que després de l’èxit de Dirty Dancing, la saga The Hole i La família Addams continua la seva posada en escena amb aquest xou terroríficament divertit. Per a traslladar-ho a les taules del teatre, confia una vegada més en la direcció de Esteve Ferrer, com ja ho va fer amb La família Addams.

Sinopsi

Després d’heretar un castell a Transsilvània, el Dr. Frederick Frankenstein (nét del famós Víctor Frankenstein) tractarà de continuar amb el llegat del seu avi intentant donar vida a un nou ésser. Gràcies a l’ajuda del geperut Igor, el seu exuberant assistent Inga i la seva necessitada promesa, Elizabeth, l’experiment del Dr. Frankenstein serà tot un èxit. Un èxit de monstruoses conseqüències.

Properes actuacions Veure totes les funcions (Calendari)

Video

Fotos

El jovencito Frankenstein. El musicalEl jovencito Frankenstein. El musicalEl jovencito Frankenstein. El musicalEl jovencito Frankenstein. El musical

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

Sigues el primer en deixar la teva valoració

Articles relacionats