Grup Balañá llança el primer abonament per a musicals de Barcelona

Andreu Rami

Barcelona es prepara per rebre una gran pluja de musicals internacionals de gran èxit. Si la temporada que deixem enrere ha vingut marcada pel succés majúscul de propostes com La Jaula de las Locas o La Família Addams, el Grup Balañá referma la seva aposta per espectacles d’alt nivell amb una programació 2019-2020 que inclou els millors musicals de gran format, aterrats directament desde Broadway i el West End.

Perquè no te’n perdis cap, els teatres del grup (Tívoli, ColiseumCapitol i Borràs) han ideat el primer abonament de musicals de Barcelona. Adquirint-lo obtindràs grans descomptes, podràs canviar fàcilment les teves localitats si finalment no hi pots assistir a la funció, i tindràs prioritat per assistir a esdeveniments i assajos, entre d’altres. L’abonament també inclourà aviat el gran musical de producció 100% espanyola. Et descobrim quin és al final de l’article!


Quins grans musicals s’inclouen dins de l’abonament?

L’abonament, amb un valor de 160€, t’inclou 4 entrades d’entre aquestes propostes:

Flashdance, el Musical

Torna Flashdance el musical al Teatre Tívoli. Una aposta musical inspiradora, que explica la història de superació d’Alex Owens, aquella noia de 18 anys que lluita dia i nit per aconseguir el seu somni artístic. A partir de setembre podrem viure aquest potent show amb increïbles coreografies i una escenografia dels vuitanta i de look molt industrial que evoca aquell Pittsburg dels 80.

La Tienda de los Horrores 

El setembre vinent Àngel Llàcer i Manu Guix, els creadors del fenomen La Jaula de las locas, ens presenten una nova comèdia musical a ritme de soul i rock & roll, basada en la famosa pel·lícula “Little Shop of Horrors”. El musical més electritzant de la temporada t’està esperant al Teatre Coliseum.


El Jovencito Frankenstein

Arriba una terrorífica comèdia musical que ja ha aconseguit posar en peu a l’exigent públic de Broadway i al West End. Escrita per Mel Brooks i dirigida per Esteve Ferrer, es dirigeix ​​al Teatre Coliseum, amb un humor renovat i una espectacular posada en escena capaç de reviure a un mort… Literalment.

West Side Story

Un dels musicals més importants i representatius del teatre universal arriba al Teatre Tívoli a partir del desembre. La partitura a càrrec de Leonard BernsteinStephen Sondheim és unànimement reconeguda com una de les millors en la història dels musicals i les coreografies originals de Jerome Robbins ocupen un lloc d’honor en la llegenda del ball contemporani.


A Chorus Line

Sota la direcció d’Antonio Banderas y Baayork Lee, arriba A Chorus Line al Teatre Tívoli a partir del gener de 2020. Un dels musicals més emblemàtics i aclamats, que ja va estar 15 anys a Broadway, es podrà tornar a veure a Barcelona després de 36 anys per sacsejar al públic amb un espectacle que brilla per si sol.


I la sorpresa!

Grup Balañá també anuncia la presència d’El Médico, una adaptació del best-seller literari de Noah Gordon que triomfa a Madrid des de la seva estrena el mes d’octubre de 2018. Aviat sabrem a quin teatre recalarà, però ja avancen que podràs gaudir-lo amb el teu abonament de musicals.


Quins són els avantatges de l’abonat?

 1. Descompte fins al 30% del PVP. El preu mig de cada entrada et quedarà en 40€!
 2. Descompte del 10% en espectacles fora de l’abonament.
 3. Canvi gratuït de les entrades ja bescanviades.
 4. Prevenda en exclusiva d’altres espectacles.
 5. Prioritat per assistir a esdeveniments i assajos.
 6. Promocions ocasionals al bar del teatre.

Pots comprar el teu abonament fent clic en aquest enllaç.

Escrit per
Andreu Rami
Articles relacionats

La Ratonera d’Agatha Christie arriba al Teatre Apolo

La Ratonera és un clàssic, un must, patrimoni cultural de la humanitat. Pensaràs que exagerem, però no. L’avalen els 62 anys d’èxit ininterromput a Londres. UNA COMÈDIA POLICÍACA CARREGADA D’HUMOR I […]

Teatre familiar i solidari

El proper dia 15 de desembre de 10.30 h a 12.30 h del matí al hall del Teatre Poliorama (abans de la funció familiar “Un conte de Nadal”), l’equip de […]

Comentaris
 • miguel

  Me parece superbien esta iniciativa de la empresa balanya pero espero que con estos musicales no pase como con otros que mientras en madrid tenian musica en directo aqui teniamos que verlos con la musica enlatada.

  Respondre
  16/08/2019
Enllaç copiat!