Arriba al Teatre Tívoli la versió musical d”El jovencito Frankenstein’ de Mel Brooks

Redacció

La versió musical de la mítica parodia de Mel Brooks El jovencito Frankenstein arribarà el pròxim 11 d’octubre al Teatre Tívoli, després del seu pas pel Teatro de la Luz Philips Gran Vía de Madrid. Segons han informat en roda de premsa, l’obra arriba a Barcelona amb Esteve Ferrer en la direcció artística i alguns canvis en el repartiment.

Victor Ullate Roche es manté en el paper del Dr. Frederick Frankenstein, un neurocirurgià que hereta el castell del seu pare a Transsilvània i que, tot i que tracta d’evitar caure en els mateixos errors que el seu avantpassat, acaba visitant el cementiri per a crear el seu propi monstre.

El jovencito Frankenstein és una història que el cineasta estatunidenc Mel Brooks va portar a la gran pantalla l’any 1974 i, posteriorment, va versionar pel teatre. Esteve Ferrer s’ha basat en la versió original del musical de Mel Brooks per a aquest muntatge amb el qual pretén “retre homenatge al gènere de la paròdia, als còmics d’ofici i al que ara diem teatre musical, que no és una altra cosa que comèdia musical”, segons ha dit en un comunicat.

Ferrer, que també va dirigir La Familia Addams, ha construït un espectacle “a l’estil Broadway”, amb 16 canvis d’escenografia, 24 artistes en escena i 9 músics en directe. Jordi Vidal, Albert Gràcia, Teresa Vallicrosa, Anna Herebia, Marta Ribera Manolo Supertramp formen part del repartiment d’aquest musical, que estarà en el Tívoli fins a l’estrena d’Escenas de la Vida Conyugal el pròxim 13 de novembre.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

Després dels darrers èxits que han obtingut amb Els ocells, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda i Le congrés ne marche pas, La Calòrica, una de les companyies més reconegudes de […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!