Tot el que necessites per anar al teatre

Eduard II

A partir de 22,00€
Comprar Entrades
Eduard II

Eduard II és una de les obres teatrals destacades de Christopher Marlowe, dramaturg britànic del segle XVI, considerat com el gran predecessor de Shakespeare.

Sinopsi

Desenvolupa la història d’amor entre el rei Eduard II d’Anglaterra i el seu amant, el jove Piers Gaveston, i les intrigues que aquesta unió suscita en la cort. Una història d’ambició, passió i violència.

El Rei Eduard II, casat amb la Reina Isabel, pateix d’un amor profund inefable per Piers Gaveston, un jove d’origen humil. Eduard decideix convidar a Gaveston a palau compartint amb ell totes les seves riqueses, satisfent-lo de títols nobiliaris, i abandonant-se completament els dos a un amor pur al mateix temps que desaprovat. Els poders fàctics del regne, representats pel noble Mortimer i el Bisbe de Canterbury, incapaços de comprendre com un plebeu ha aconseguit tenir accés al poder, conspiraran la caiguda del Rei Eduard II amb la complicitat de la despitada Reina Isabel i dels nobles de la cort. Tota la voràgine d’esdeveniments aconseguirà el punt de no retorn quan s’obligui a decantar-se entre els dos bàndols a Kent, el germà del rei, i quan es descobreixi la relació amorosa secreta entre Mortimer i Isabel.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració