Tot el que necessites per anar al teatre

Dramaburg

Dramaburg

“Bien-unidos ¡Bienvenidos a aquí! A la Gala de nuestra reconstrucción. A la reforma de nuestra identidad. Al diseño del deseo común. A la consolidación de la certeza a través de la forma de las cosas. La forma no es trivial. El conocimiento de la forma es la clave de la sabiduría. ¿Para qué venir hoy hasta aquí? ¡Para trascender!”

Un jove periodista s’endinsa en les entranyes de l’esdeveniment més glamurós de l’any. Retransmetent en directe per a tothom, porta amb si la pregunta que despulli l’estrella principal, mostrant la seva superficialitat i la seva inconsciència. Però la gala convertirà la seva puresa en part de l’espectacle, corrompent-la, usant-la per mantenir l’audiència fins a un final explosiu.

Dramaburg és una reflexió sobre la civilització de l’espectacle. Sobre com convertim en producte tot allò que queda pur en nosaltres fins a convertir-nos en còmplices i turistes de la destrucció del nostre món.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • ignasi tomás lopez-doriga

  https://culturayalgomas.wordpress.com/2016/06/17/dramaburg-interpelando-al-espectador/

  17/06/2016
 • Obra que no deixa indiferent pel guió i la trama que desemboca en una guerra de la vida i del mon que ens envolta.

  Els quatre actors fan seva la historia que volen explicar, perque realment es complicat el fil de l´argument.

  Obra interessant i novedosa per poder fer-hi una ullada

  13/06/2016
 • san

  A los 15 minutos ya me veia que si no daba un giro me iba a resultar pesada y tristemente asi ha sido,no enganche ni con el texto ni con la tematica,al final poco entendible todo…….Rafa Delacroix lo mas resaltable de la obra.

  08/06/2016