Tot el que necessites per anar al teatre

Cia. Obskené: Fuenteovejuna

Cia. Obskené: Fuenteovejuna

La companyia Obskené presenta la seva versió del clàssic de Lope de Vega. Un espectacle trepidant que ens explica la història de Fuenteovejuna des del punt de vista actual. Una clara aposta estètica, que apropa a l’espectador aquests set actors, disposats a explicar el famós conte del Governador Comendador mentre que ells mateixos seran víctimes i culpables d’allò que estant narrant.

SINOPSI

Fuenteovejuna. Breve tratado sobre las ovejas domésticas és la història del famós poble que cansat de les atrocitats d’un governador comendador corrupte i violador, decideix unir-se per combatre i finalment matar al seu opressor. Mentre succeeix l’acció, els actors comenten i opinen sobre aquest fet en concret, basat en una situació real (Crónica de Rades S.XVI) en la que Lope es va inspirar.

 

Video
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Capitano Spavento

  Esplendida! súper divertida, con un humor tenso y afilado. Tiene, además de un ritmo y una fuerza acojonante, un sentido muy claro y luminoso del mensaje original. Sin duda una gran adaptación (luego vi que tenía un Max por el texto, muy merecido!) Se nos ha pasado volando el tiempo y me he quedado con ganas de que no acabara.

  28/02/2016
 • La Seca Brossa

  Buenas tardes, Patricia
  A La Seca no excluimos a nadie por el precio. Tenemos unos descuentos y el de disminuidos no se contempla. Conoces nuestros días del espectador? Para ver Fuenteovejuna al mejor precio puedes venir los miércoles o los jueves a 10€. El fin de semana tenemos el 25% con el carnet de: Bibliotecas, Tr3sc, Mayores de 65 o Carnet joven.
  Te esperamos!

  24/02/2016
 • No hay descuento para disminuidos, así pues, quedo excluida por el precio.

  18/02/2016
 • Nova versió fresca i plena de energia,la vitalitat de tots els interprets es contagia a tots els presents, els versos de Lope i una historia coneguda,,explicada a la manera dels indignats del segle XXI,es el pretext per un plantejament vital i dona cabuda als textos de la dramaturga Anna Maria Ricart al servei del enfrontamente entre opresors i oprimits.Un ritme frenetic i un apropament constant al public, amanit tot per musiques i situaçions que et sorprenen i al mateix temps et contagien de un entusiasme especial, la força de tota la Cia.Obskerné, recordem el nom, t atrapa i fa que et pasi sense adonarte el temps de la obra, en una versió absolutament vigent i guanyadora en tota justicia del premi Max 2015 a la millor adaptaçio teatral, costa imaginar una adaptació mes conseguida, aquesta vegada un premi ha fet justicia i ho fa fet a favor de una cia. i una gent allunyada de les “elites” habituals. Tothom a la Seca,Fuenteovejuna,hay que matar al comendador.

  15/02/2016
 • Ahir vaig poder veure a La Seca i en una desconeguda sala Joan Brossa, aquest clàssic de Lope de Vega en una excel·lent adaptació d’Anna María Ricart que ha aconseguit amb gran talent, barrejar versos amb textos molt actuals. Eixelebrada, fresca i amb moments molt divertits com l’escena de com es veu unes noces en google earth, per citar-ne algun. Fantàstica la jove companyia Obskené que ens delecta amb una genial mostra de teatre pur, mirant als ulls de l’espectador al que parla , pregunta i li fa partícip de l’obra. Llàstima de la curta durada ja que m’ha faltat més, doncs m’ha agradat moltíssim i no fa falta dir que la recomano si o si. “Quién matò al Comendador…………”.

  14/02/2016