Tot el que necessites per anar al teatre

Cartes a Julieta

Cartes a Julieta

L’antic monestir de Verona on, segons la tradició, va morir Julieta, la jove coprotagonista de Romeo i Julieta, encara rep cartes de gent del tot el món que escriu a la desafortunada amant.

Fins i tot un professor de la localitat es va encarregar durant anys de respondre aquelles missives. Inspirat per aquesta història, el músic de rock Elvis Costello i el Brodsky String Quartet van treure el 1993 un disc, The Juliet letters,  compost per vint temes, cadascun dels quals es basava en una d’aquelles històries d’amor, de traïcions i de desamors escrites pels homes i les dones anònims que s’adreçaven a Julieta.

Ara Ivan Labanda, un dels noms més coneguts de l’escena musical a casa nostra, interpreta una versió catalana d’aquestes cançons. Dirigeix Cartes a Julieta, la posada en escena d’aquestes cartes i històries el director i dramaturg Sergi Belbel, i els hi posa música un quartet de solistes de l’Orquestra Simfònica del Vallès que pren, per a l’ocasió, el nom de Quartet Juliet.

 

Video

Fotos

Cartes a JulietaCartes a JulietaCartes a JulietaCartes a Julieta

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

Sigues el primer en deixar la teva valoració

Articles relacionats

8 propostes del Grec amb nom propi

8 propostes del Grec amb nom propi

25 Juny 2019

TONI GOMILA Denúncia, ironia, humor, veritat i dubte en un nou text original del polifacètic mallorquí Toni Gomila. Rostoll cremat és una al·legoria de l’ambició i la cobdícia humana reflectida […]

Llegir més... tb