Tot el que necessites per anar al teatre

Carrie, el musical

Carrie, el musical

Munta Rius, Mikel Herzog Marc Pociello formen part del repartiment d’aquesta nova adaptació musical del clàssic de Stephen King: Carrie.

Sinopsi

Carrie White és una jove marginada pels seus companys d’institut i sobreprotegida  per la seva religiosa i fanàtica mare. Una jove que acaba deslligant el terror amb el seu poder telequinètic al petit poble on viu quan és portada al límit en el ball de finalització de curs.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Victòria Oliveros Layola

  Una història molt actual amb referències a grans temes que sempre hem vist i que segurament hem patit un d’ell en qualsevol  moment. El bulling a les escoles, el fanatisme religios i la sobreprotecció d’alguns pares. Un espera una obra de por i troba molt més. No només el bullying, sinó el dolor de la víctima, l’estupidesa amiga de la ignorància, el rebuig, la dificultat d’encaixar, la generositat, el penediment, el fanatisme. Carrie ofereix peces i situacions tendres i d’altres viscerals, amb moments corals ben coreografiats i d’altres íntims. Repartiment d’actors joves i solvents que mostren un gran talent a cada pas que fan. Molt recomenable. https://gaudintdelteatre.wordpress.com/2019/01/27/carrie-el-musical/ 

  30/01/2019
 • Espectacular. Dos hores de musical en català amb unes veus increibles. Especial menció per a Raquel Jezequel i Anna Valldeneu, al.lucinants totes dues!!
  Recomanable 100%
  Llargs aplaudiments més que merescuts

  10/12/2018
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Este es el año de los musicales en la cartelera teatral en BCN. Y de buenos musicales!
  Hoy he disfrutado de la magnífica adaptación de Carrie, la famosa novela de Stephen King.
  Magníficas adaptaciones al catalán de las canciones, unos protagonistas jóvenes, entregados y con una gran calidad vocal, efectos especiales caseros pero muy efectivos, buena iluminación y mucho sentimiento.
  Yo salgo encantado con la obra.
  Lastima como siempre la mala acústica del Teatre Gaudí que siempre es la nota negativa en sus musicales. Aunque esta vez ha mejorado respecto a musicales anteriores.

  02/12/2018
 • Ahir al Teatre Gaudí vaig poder disftutar i molt d’aquest Musical basat en la novel·la homònima de Stephen King, traduïda al català per Marc Gómez Domènech i dirigida fantàsticament per Ferran Guiu. Com molts ja sabreu, l’argument ens situa a Chamberlain, un petit poble on viu Carrie amb la seva mare Margaret una dona dictatorial i fanàtica de la religió. L’estar sotmesa completament a la seva mare fan que tingui un caràcter estrany i insociable que comporta que els seus companys d’institut l’humiliïn i li facin bullying dia sí dia tambè. Tot els fets terrorífics que ocorren el dia de la festa i ball de graduació, no els explicaré per tal de no fer spoiler, només dir que Carrie posa en pràctica els seus poders telequinétics. Quatre músics en viu sota la direcció de Joan Comaposada que és també qui està al càrrec del piano, que toquen de meravella amb lletres de cançons que és difícil no emocionar-te. Els espectadors en grades a quatre bandes que deixen un espai escènic sense escenografia, només unes cadires i taula que els mateixos actors mouen, però no cal més, ja que la perfecta il·luminació s’encarrega d’arrodonir-ho. I pel que fa a la interpretació, nou actrius i set actors cantants que fan un treball grupal extraordinari però que a més cada un d’ells té el seu moment en solitari. No volia però acabar sense destacar Geòrgia Stewart (Carrie) i Anna Valldeneu (Margaret) que canten de meravella, quines veus. Una vegada més queda demostrat que aquí a casa nostra amb un pressupost ajustat però amb unes ganes i talent immens fem uns musicals que no tenen res a envejar a moltes d’aquestes grans produccions. Llarguíssims aplaudiments, més que merescuts i només dir que no us ho perdeu, cal veure-ho si o si.

  25/11/2018
Articles relacionats
Jo és que no sóc gaire de musicals, però…

Jo és que no sóc gaire de musicals, però…

2 febrer 2019

Per Christian Machío / @ChristianMachio Ja molt abans del concepte “emprenedoria” sempre sentia a dir que, en aquell carrer on vegis un parell de sabateries, el millor negoci és obrir-ne una […]

El Teatre Gaudí estrena la versió musical de ‘Carrie’

El Teatre Gaudí estrena la versió musical de ‘Carrie’

15 novembre 2018

La famosa novel·la de terror de Stephen King Carrie arriba al Teatre Gaudí transformada en un espectacle musical dirigit per Ferran Guiu. “M’agrada buscar i recuperar joies perdudes del món del musical i aquesta obra […]