El Teatre Gaudí estrena la versió musical de ‘Carrie’

Redacció

La famosa novel·la de terror de Stephen King Carrie arriba al Teatre Gaudí transformada en un espectacle musical dirigit per Ferran Guiu. “M’agrada buscar i recuperar joies perdudes del món del musical i aquesta obra és una d’elles”, ha declarat el director en roda de premsa. Estrenada originalment a Broadway l’any 1988, Carrie. El musical és una adaptació al català signada per Marc Gómez Domènech, que compta amb música de Michael Gore, lletres de Dean Pitchford i llibret de Lawrence D. Cohen.

Situada a la petita localitat de Chamberlain, el personatge central de la història és Carrie White (Georgia Stewart / Raquel Jezequel), una noia marginada pels seus companys que conviu amb una mare cruelment sobreprotectora (Muntsa Rius / Anna Valldeneu), fins que descobreix que té poders especials i decideix fer-los servir.

El director del muntatge ha explicat que ha volgut explicar aquesta història perquè “és molt vigent i parla de coses tan humanes, properes i actuals com l’assetjament escolar, els fanatismes religiosos i la sobreprotecció parental”.

L’ampli repartiment de Carrie. El musical el completen actors i actrius com Elisabet Molet, Mikel Herzog, Laura Miquel, Ferran Enfedaque, Marta Capel, Lluís Barrera, Sara López, Laura Dorca, Elisabet Paulet, Bittor Fernández, Pol Sanuy i Albert Artigas.

Carrie. El Musical es podrà veure al Teatre Gaudí del 16 de novembre al 4 de gener.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!