Tot el que necessites per anar al teatre

Bruno Oro: Immortal

Bruno Oro: Immortal

Immortal és una comèdia dramàtica futurista on Bruno Oro es desdoblarà en multitud de personatges que gaudiran, patiran o s’enfrontaran a la immortalitat. El primer solo teatral de Bruno Oro acompanyat pel dos millors creadors teatrals de ciència ficció: Marc Angelet i Alejo Levis.

Sinopsi

Què faries si tinguessis tot el temps del món? Què faries si haguessis d’aguantar el teu sogre fins la fi dels temps? Què faries si haguessis de treballar en aquella feina que no t’agrada 200 anys més? Què faràs quan els teus propis fills ja siguin besavis?

Video

Fotos + fotos

Bruno Oro: ImmortalBruno Oro: ImmortalBruno Oro: ImmortalBruno Oro: ImmortalBruno Oro: Immortal

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

 • MERCEDES

  Bravo, bravo ragazzo!!! Enhorabona Bruno!!! Quina agilitat lingüística, quina capacitat per a omplir l’escenari tan sols amb tu mateix i la gran quantitat de personajes que ens vas fer!! MOLT DIVERTIDA, RECOMANO 100%

  09/11/2018

 • 12345

  Edu Alcaniz

  Ha sido genial , con una performance de múltiples personajes y los va encajando poco a poco.
  Momentos cómicos y divertidos

  04/10/2018

 • 12345

  Esteve Gibert Giner

  És una obra comparable amb un vi reserva. Comença fluixa i madura amb l’estona per tonar a caure, però per sort torna a despertar cap el final.
  Infinitat de personatges, uns mes aconseguits que d’altres, moments fantàstics i altres previsibles (els menys) que aconsegueixen que el somriure no falti.
  Durada justa per no fer-se massa pesada, però no es pot evitar mirar el rellotge en algun moment.
  Molt recomanable si disfrutes amb els intercanvis sobtats de personatges, però estic segur que en Bruno en farà de molt mes bones.

  01/10/2018

 • 12345

  Victòria Oliveros Layola

  Un monòleg còmic amb moltes escenes impagables. Tot un repte per a Bruno que amb un ritme trepidant interpreta un munt de personatges canviant el gest, la veu i el moviment sense pausa demostrant que té unes capacitats increïbles per interpretar diferents papers, fer imitacions molt creïbles i canviar de registre a cada frase o fins i tot en cada paraula. En definitiva, molt més que un excel·lent imitador. https://gaudintdelteatre.wordpress.com/2018/09/15/immortal/

  28/09/2018

 • 12345

  Lola

  Veiem una bona proposta que al principi es fa massa llarg però de seguida agafa un ritme genial!
  Bruno Oro destaca amb la seva interpretació acompanyat de molts personatges que creen la comèdia amb un rerefons ideològic. Recomanable!

  28/05/2018