Tot el que necessites per anar al teatre

Bruno Oro: Immortal

Bruno Oro: Immortal

Espectacle guanyador d’un Premi Teatre Barcelona (temporada 2018-19) en la categoria de Millor monòleg còmic. 

Immortal és una comèdia dramàtica futurista on Bruno Oro es desdoblarà en multitud de personatges que gaudiran, patiran o s’enfrontaran a la immortalitat. El primer solo teatral de Bruno Oro acompanyat per dos dels millors creadors teatrals de ciència ficció: Marc Angelet i Alejo Levis.

Sinopsi

Què faries si tinguessis tot el temps del món? Què faries si haguessis d’aguantar el teu sogre fins la fi dels temps? Què faries si haguessis de treballar en aquella feina que no t’agrada 200 anys més? Què faràs quan els teus propis fills ja siguin besavis?

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • maría j gonzález mondaza

  Ho sento, Bruno, no em va agradar. Va ser el text, segur…. A veure si a la pròxima.

  11/02/2019
 • Bravo, bravo ragazzo!!! Enhorabona Bruno!!! Quina agilitat lingüística, quina capacitat per a omplir l’escenari tan sols amb tu mateix i la gran quantitat de personajes que ens vas fer!! MOLT DIVERTIDA, RECOMANO 100%

  09/11/2018
 • Edu Alcaniz

  Ha sido genial , con una performance de múltiples personajes y los va encajando poco a poco.
  Momentos cómicos y divertidos

  04/10/2018
 • És una obra comparable amb un vi reserva. Comença fluixa i madura amb l’estona per tonar a caure, però per sort torna a despertar cap el final.
  Infinitat de personatges, uns mes aconseguits que d’altres, moments fantàstics i altres previsibles (els menys) que aconsegueixen que el somriure no falti.
  Durada justa per no fer-se massa pesada, però no es pot evitar mirar el rellotge en algun moment.
  Molt recomanable si disfrutes amb els intercanvis sobtats de personatges, però estic segur que en Bruno en farà de molt mes bones.

  01/10/2018
 • Victòria Oliveros Layola

  Un monòleg còmic amb moltes escenes impagables. Tot un repte per a Bruno que amb un ritme trepidant interpreta un munt de personatges canviant el gest, la veu i el moviment sense pausa demostrant que té unes capacitats increïbles per interpretar diferents papers, fer imitacions molt creïbles i canviar de registre a cada frase o fins i tot en cada paraula. En definitiva, molt més que un excel·lent imitador. https://gaudintdelteatre.wordpress.com/2018/09/15/immortal/

  28/09/2018
 • Veiem una bona proposta que al principi es fa massa llarg però de seguida agafa un ritme genial!
  Bruno Oro destaca amb la seva interpretació acompanyat de molts personatges que creen la comèdia amb un rerefons ideològic. Recomanable!

  28/05/2018
Articles relacionats
‘Una gossa en un descampat’ triomfa als Premis TeatreBarcelona 2019

‘Una gossa en un descampat’ triomfa als Premis TeatreBarcelona 2019

22 setembre 2019

Una gossa en un descampat és la gran guanyadora de la segona edició dels Premis Teatre Barcelona. L’obra, estrenada al Grec 2018 i programada a la Sala Beckett, s’ha emportat […]