Tot el que necessites per anar al teatre

Bollywood, Bombay, Barcelona

Bollywood, Bombay, Barcelona

Inspirats en el més pur estil de Bollywood i amb tota l’èpica que comporta, la companyia Dúo Fàcil i Líquido Teatro han volgut aproximar-nos al drama de l’emigració, des de una mirada càlida i amable. A Bollywood, Bombay, Barcelona s’utilitza l’humor i la tragicomèdia per posar en escena la decepció que comporta despertar del somni migratori, quan les il•lusions no es corresponen amb la realitat.

Una combinació de músiques, balls i colors que ens regalen tant l’estil cinematogràfic, com aquest exòtic país ple de sensacions estètiques que és l’India.

Sinopsi

Tres emigrants vinguts de Bombay arriben a Barcelona en busca d’una vida millor enfrontant-se a totes les peripècies que suposa aquest xoc cultural. Des del seu petit pis recordaran tot allò que han viscut anteriorment al seu país, amb un toc de nostàlgia.

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Anna Espunya

  Moltes felicitats a tot l’equip “Bollywood, Bombay, Barcelona”. Un espectacle que sota els somriures i els colors del bangra tracta la trista realitat dels immigrants, en aquest cas indis, a Barcelona/Europa. Fugir de la “boca del tiburón” per trobar-se amb una “boca del tiburón” major.
  El text de Marc Rosich, com sempre (en sóc fan!) és genial. Amb un humor fresc i del que no s’escapa ningú, ens fa còmplices del que passa a l’escenari. I la meravellosa interpretació de Duo Facil fa que l’escenari Joan Brossa passi de pis pastera, a carreró de Barcelona al plató amb més llums de tot Bollywood.
  Un espectacle de somnis, crues realitats i esperança de #teatrenecessari.

  24/11/2019
 • Paula

  Increible,preciosa y perfecta. He tenido la suerte de compartir una parte de lo q cuenta la historia de cerca,y me parece de lo mas acertado. Ok,por la compañia,la historia y sus realizadores

  01/12/2018
 • Lola

  Imprescindible!! Una comefia que et farà passar per totes les emocions… Riuras a més no poder i ploraràs de tristesa. No surts indiferent. Actuació implecable dels actors i una passada d’escenografia.

  01/12/2018
 • cristina martinez puig

  Muy buenos actores, tienen la facilidad de llevarte en un momento de la risa a la ternura y la compasion, cosa que no es facil. Seria una obra para mi, de obligada vision para muchas personas. Solo puedo que felicitarlos.

  23/11/2018
Articles relacionats
La Seca Espai Brossa esdevé Escenari Joan Brossa

La Seca Espai Brossa esdevé Escenari Joan Brossa

5 setembre 2018

A partir d’aquesta temporada, La Seca Espai Brossa es transforma en l’Escenari Joan Brossa, segons han explicat els seus responsables en la roda de premsa de la presentació de la […]