Tot el que necessites per anar al teatre

Blues

Sergi Pompermayer estrena a Blues, un  text dirigit per Norbert Martínez sobre uns personatges que hauràn de superar les seves pors per ser més lliures. Una producció de la Sala Beckett amb La Brutal.

Sinopsi

Un possible atac terrorista de caire islamista és el detonant d’una crisi política i social a la qual l’Anna, directora general de policia, ha de fer front. Però els seus problemes no acaben aquí. A casa les coses tampoc són fàcils. La seva filla adolescent, la Nala, és cada cop més rebel i està més allunyada d’ella i els esforços del Max, la parella de l’Anna, per millorar l’ambient de casa no donen resultats. D’altra banda, l’Ernest, escriptor i pare de l’Anna, està passant una crisi creativa i personal després d’haver patit un accident domèstic, i centra la seva atenció en l’Abdul, un noi àrab sense papers a qui vol ajudar. La tensió de la situació tant al carrer com a casa fan que les mentides i els silencis que han mantingut el fràgil equilibri de les relacions familiars, acabin sortint a la llum. I, de fons, la banda sonora dels qui no tenen res, el blues.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO
  JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Estreno la Beckett esta temporada con una obra sobre la familia y sobre el terrorismo. Sobre lo que debemos hacer por nuestra moral y lo que hacemos.
  Ayyyyy. Es que me encantan estas obras sobre dramas familiares con toques de comedia. Un “historia de la vida” que me ha dejado un buen sabor de boca.
  Bonita y reciclada escenografía, buena banda sonora a ritmo de blues y una grata sorpresa con Esmeralda Colette

  24/10/2018
 • Victòria Oliveros Layola
  Victòria Oliveros Layola

  Text rodó i rabiosament actual, direcció molt acurada, una brillant posada en escena amb una immillorable banda sonora plena de blues i unes fantàstiques interpretacións. Història punyent i personatges trencats. Una obra que no es pot explicar, sino que s’ha de veure. Molt recomenable!!. https://gaudintdelteatre.wordpress.com/2018/10/19/blues/

  19/10/2018
 • Ana ISABEL CARRASCO MATEOS
  Ana ISABEL CARRASCO MATEOS

  Vine por una sinopsis y me encontré con una familia llena de miedos e inseguridades Un reflejo de lo que somos y no asumimos y de aquéllo que no nos dejan descubrir por miedo a ser y perder!Destacar la interpretación de Esmeralda.

  16/10/2018
 • Hèctor Fibla Ferrà

  Bons moments de comèdia i drama per parlar sobre incomunicació, terrorisme i família.

  15/10/2018
 • Josep Oliva Sasé

  Ahir a La Beckett i dins el cicle Terrors de la ciutat vaig estar veient aquesta obra escrita per Sergi Pompermayer i que dirigeix ​​Norbert Martínez. Ambientada a Barcelona, ​​encara que podria ser qualsevol altra ciutat, i partint del terrorisme com a teló de fons i de les conseqüències que això comporta i mes en aquest cas en què la protagonista és el cap de policia de la ciutat, trasllada l’acció al seu àmbit familiar per a mostrar-nos amb extrema duresa la vida d’una família que viu envoltada de pors i mentides. Una mare (Gemma Brió), el seu pare (Xicu Masó). una filla i néta (Esmeralda Colette), la parella de la mare Eduard Buch) i un immigrant que encara que no surt a escena és qui crea més controvèrsia. Després d’un inici pausat, potser massa lent, i a raó d’un sopar d’aniversari l’obra dóna un gir i fa que surti a la llum tot el que amagaven, odis, picabaralles, frustracions, mentides i pors a afrontar la realitat en què vivien. Una magnífica escenografia que ens situa en un loft amb tot el mobiliari blanc i una cuidada il·luminació. Unes interpretacions solvents dels quatre actors tot i que voldria destacar a la jove Esmeralda Colette que crec és la primera vegada que veig. Una obra en què tots en alguns moments i situacions crec ens veiem reflectits, totalment recomanable i que de ben segur

  14/10/2018
 • Jordi Casas Duocastella

  En un entorn de tensió per la possibilitat d’un atemptat islàmic, i després que les forces de seguretat hagin abatut un presumpte terrorista, la cap de la policia ha d’encarar-se amb la seva filla adolescent rebel i amb un pare amb qui mai s’ha portat bé. En canvi, la noia i el seu avi tenen una relació d’absoluta tendresa.
  Aquest és el punt de partida d’aquesta interessant obra de Sergi Pompermayer, que aborda les pors col·lectives i individuals, les relacions familiars, els prejudicis, la moral, etc.
  Els quatre actors estan excel·lents, i en particular caldrà seguir el talent de la jove Esmeralda Colette.
  Moltes gràcies a Teatre Barcelona per l’oportunitat de veure aquesta obra abans de la seva estrena!

  03/10/2018
Articles relacionats
Sergi Pompermayer: teatre o televisió?

Sergi Pompermayer: teatre o televisió?

22 octubre 2018

La Sala Beckett presenta, juntament amb La Brutal (Don Joan , La Importància de ser Frank) l’espectacle Blues de Sergi Pompermayer dins el cicle Terrors de la Ciutat. Hem convocat al nostre Instagram uns […]