Tot el que necessites per anar al teatre

André y Dorine

André y Dorine

En un petit saló, el frenètic clic d’una màquina d’escriure, s’embranca diàriament amb les notes d’un violoncel. Són André i Dorine, una parella d’ancians que, com tantes altres, ha caigut en la desídia, oblidant així el que un dia els va unir. De les parets penja el passat emmarcat, com a únic testimoni del que van compartir. Però un succés, la malaltia, serà l’encarregada de treure la pols de la seva relació, obligant-los a recordar qui van ser, per retrobar-se amb qui són. Recordar com han estimat, per seguir estimant.

Amb la compra d’aquesta entrada ajudes els grups d’atenció i suport emocional als cuidadors de persones amb Alzheimer.

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Avui he pogut gaudir al Auditori de Granollers d’aquesta obra i sé que arribo tard perquè la majoria de vosaltres fa temps ja ho vau fer. Una recorregut per la vida i història d’aquesta parella mostra de superació, lluita i amor amb un final dur pel maleït Alzheimer però tractat amb una sensibilitat, subtilesa i tendresa que m’ha emocionat i perquè no dir-ho caure alguna llagrimeta. La interpretació dels tres actors de la companyia Kulunka, Josè Dault, Edu Cárcamo i Garbiñe Insausti, magistral. Un canvi de personatges i màscares, 15 si no recordo malament, a un ritme vertiginós amb una expressió tal, que aconsegueixen comunicar tan bé o millor que la paraula. La perfecta escenografia, il·luminació i música acaben d’arrodonir aquesta joia. Si us ha passat com a mi que encara no l’heu vist, si teniu oportunitat, fer-ho perquè és imperdible.

  17/10/2016
 • tengo ganas de que vuelvan para volver a verla….
  es una obra muy intensa

  08/09/2016
 • Hebert Parodi

  Poc a dir i i mai millor dit, tractant-se d’una obra on no hi ha text. I és que aquesta obra no ha d’espantar a ningú no avesat al teatre de màscares i gestual. És senzillament genial i meravellosa, emprant un llenguatge universal pel qual no calen paraules.
  Poètica, tendra, sensible que no sensiblera, íntima, veiem com un matrimoni, dels de tota la vida junts, afronta la malaltia de l’Alzheimer que comença a patir ella. Sense defugir res (d’entrada, la rutina sense més de la parella), ni el drama vital d’ella, ni la impotència i ràbia d’ell, passejem per tot un camí d’emocions. Un drama que no busca lallàgrima fàcil, una comèdia que defuig els recursos massa vegades vistos. En definitva, una obra universal, atemporal i que és una pena que ningú amant del teatre, bé, de la vida, se la perdi.

  21/06/2016
 • Hebert Parodi

  ✏️❓☹️✝️

  19/06/2016
 • Carlos Be

  ¿Qué más puede decirse de ANDRÉ Y DORINE, una obra con seis años a sus espaldas y más de veinticinco países recorridos? Si no la han visto, vayan a verla. Se trata de una obra de teatro cuyo alcance es universal, un compendio de fragmentos deslumbrantes de creatividad y sensibilidad que nos cuenta la degeneración de una pareja en la senectud y cómo de algo tan inevitable como la muerte puede surgir una nueva esperanza… e incluso la vida. Muy recomendable.

  10/06/2016
 • Impresionante!

  08/06/2016
 • Une merveille!
  J’ai passé un moment exceptionnel! Très juste. De l’ordre du génie quand aucun mot n’est échangé et que les expressions se résument à des masques…
  A voir absolument!

  04/06/2016
 • Una obra deliciosa, desenvolupada amb intel·ligència i sensibilitat.
  Amb màscares i tot actors i actriu super expressius. Domini del cos i de l’expressió teatral sublim!
  Hiper-recomanable. També per infants desperts i adolescents.
  A Barcelona va durar massa pocs dies i els vam haver de perseguir!!!! Sort que els varem RE-trobar a l’ Atrium de Viladecans!
  Gràcies Kulunka Teatre!

  19/10/2015
 • Capitano Spavento

  Excelente. Poco que decir o añadir a lo que ya han dicho casi todos: emocionante, impecable en el gesto y al técnica, sensible y con humor. Casi perfecto. Además, es tan emocionante ver el Poliorama lleno para ver…teatro de máscaras! un teatro particular y no convencional que apuesta además por la sencillez y el silencio. Ojalá se vean más llenos así por Barcelona. Bien por el público en este caso, que se atreve, y bien por la compañía, que cumple a raudales.

  17/09/2015
 • Emocions a flor de pell ,sense dir res ho diu tot d’aquelles obres que hi penses molts dies. Tota una maravella !!!!

  15/09/2015
 • André i Dorine és una obra que no et deixa indiferent. Les màscares són molt expressives, i els actors són mags de l’expressió corporal, tot això fa que no es necessitin paraules en cap moment per entendre la trama. Molt i molt recomanable.

  09/09/2015
 • Antoni Parera Ubach

  Ahir vaig tenir la gran sort d´assistir a l´estrena de “André i Dorine”. El espectacle amb va fascinar per la seva sensibilitat i emoció i amb uns tocs d´humor plens de tendresa. No es estrany que faci anys que voltin per el mon, ja que es perfectament comprensible en qualsevol lloc. Ahir el públic va ovacionar en peu a aquest grans artistes. No us la perdeu.

  06/09/2015
Articles relacionats
‘André y Dorine’ aborda l’Alzheimer i la vellesa des de la poesia visual

‘André y Dorine’ aborda l’Alzheimer i la vellesa des de la poesia visual

31 agost 2015

Després d’omplir platees de 23 països, arriba al Poliorama André y Dorine, una proposta de la companyia basca Kulunka Teatro que utilitza 14 màscares, gestualitat i música per parlar d’una “pandèmia” silenciosa […]