Tot el que necessites per anar al teatre

Alguns dies d'ahir

Alguns dies d'ahir

Els dies més convulsos del procés independentista català pujen a escena gràcies a Jordi Casanovas i Ferran Utzet. A Alguns dies d’ahir acompanyarem la vida d’una família catalana durant els quatre mesos políticament més impactants de la nostra història recent: del 21 d’agost al 20 de desembre de 2017.

Sinopsi

Una família veu capgirada la seva quotidianitat amb els fets polítics que s’esdevenen a Catalunya durant els mesos de setembre i octubre de l’any 2017.

La Rosa, el Jaume i els seus fills, la Laura i el Jofre, es retrobaran al menjador de casa seva en cinc ocasions. Cinc “dies després”. Cinc dies posteriors a moments que van marcar aquells mesos. En aquestes cinc jornades, compartiran els dubtes, les preguntes, els anhels i els patiments que els va provocant tot allò que se succeeix als carrers.

Al voltant de la taula, tots ells aprendran a comprendre els pensaments i les postures dels altres, faran tot l’esforç possible per conversar i per entendre’s, i hauran de trobar la manera de perdonar les faltes i de guarir les ferides que els hagin produït tots aquests dies dins d’aquest llarg viatge emocional i polític.

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO
  JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Jordi Casanovas vuelve a dar en el clavo.
  Está claro que su especialidad son los dramas familiares y con esta historia está en su salsa.
  Las idas y venidas de una familia durante el intento de independencia de Catalunya.
  El morbo está servido!!
  Seremos testigos de diferentes puntos de vista sobre el proceso, cómo gestionan las emociones del momento, como la política puede acabar con amistades e incluso con la familia.

  Estaba claro que Miriam Iscla y Abel Folk iban a darnos una interpretación de 10. Y así ha sido!
  Pero es que los jóvenes Marta Ossó y Francesc Cuéllar también están magníficos.
  Todos ellos forman una familia natural y creíble. Bravo!
  La única pega que le pongo es que hubiera agradecido una escenografía algo más vistosa…

  28/05/2021