Tot el que necessites per anar al teatre

Al sostre

Al sostre

L’actor, guionista i novel·lista anglès, Nigel Planer, popular per la seva intepretació del personatge de Nil en la sèrie dels 80 ‘Els joves’, és l’autor del text Al sostre que ara adapta i dirigeix Israel Solà. Els protagonistes són els dos artesans que treballen amb Miquel Àngel pintant la capella sixtina. Després que el gran artista del renaixement prescindeixi dels seus serveis i vulgui acabar la seva gran obra sol, els dos pintors planejaran una gran venjança.

Sinopsi

En Lapo i en Loti són dos artesans que treballen per a Miquel Àngel pintant el sostre de la Capella Sixtina. Són grans experts en el seu camp. Miquel Àngel, no. Ell, en realitat, és escultor.
Un bon dia, el geni els acomiada perquè vol acabar el sostre tot sol, utilitzant mètodes molt qüestionables, i endur-se’n tots els elogis. Secretament, en Lapo i en Loti, tornen a la Sixtina, per venjar-se per haver-los deixat sense feina. Però quan vegin el que ha fet el mestre, el seu pla canvia… Ah! I el Papa també hi té alguna cosa a dir.

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • Una comèdia original i divertida. Els protagonistes et fan endinsar en la història d’en Miquel Àngel des d’un altre punt de vista. Els actors, en Pau Ferran i l’Oriol Grau, fan una interpretació excel·lent.

    18/01/2019
Articles relacionats

Nigel Planer, molt més que el Neil de ‘Els Joves’

11 gener 2019

Tots aquells que teníem edat per veure la TV3 als anys 80 recordem el Neil, aquell jove hippie estudiant anglès, que compartia casa amb tres joves universitaris també extravagants. El […]