Tot el que necessites per anar al teatre

Air de PRINTEMPS: ALLONS FRANÇOIS DE LA PATRIE

Air de PRINTEMPS: ALLONS FRANÇOIS DE LA PATRIE

Allons François de la patrie forma part del cicle Air du Printemps que centra la mirada a França. Un espectacle musical dirigit per Emilià Carilla amb repertori de la chanson française.

Sinopsi

Sota el paravent d’un deliciós concert de la chanson française, un pianista, un cantant, un director d’escena i el seu assistent reflexionen i ironitzen sobre els detalls que conformen la construcció d’un espectacle, fins i tot del seu propi. Quin espectacle pot ser més fascinant que assistir a la representació (o la revolta) de les seves ànimes en procés de creació?

Repertori musical: La complainte de la butteUn petit poisson, un petit oiseau; La mer,; Dis, quand reviendras-tu?;MexicoLa valse des SiLa grande zoa, Jolie môme, La chansonnette, entre d’altres.

AIR DE PRINTEMPS

Seguint la proposta iniciada la darrera temporada del Teatre Akadèmia amb el cicle ‘Aria di PRIMAVERA’, on es van poder veure amb èxit diferents espectacles en italià, aquesta temporada es dirigeix la mirada a França i presenta la segona edició del festival amb el nom: ‘Air de PRINTEMPS’.

En el marc d’aquesta nova edició del festival, destacarà l’espectacle ‘RÉPARER LES VIVANTS’ del CDN de Normandie-Rouen. Un espectacle adaptat i dirigit per Emmanuel Noblet, guanyador del premi Molière 2017, a partir del llibre Maylis de Kerangal. El festival també acollirà dos espectacles dirigits per Emilià Carilla: ‘EL DESIG DE CAPBUSSAR-SE’ a partir de Butes, de Pascal Quignard, i ‘ALLONS FRANÇOIS DE LA PATRIE‘, un espectacle musical.

Durant aquest període, el públic també podrà gaudir de dues vetllades (gratuïtes): Muriel Mayette, donarà el tret de sortida al festival amb una lectura de contes de Guy de Maupassant; i Boris Rotenstein presentarà ‘Las cartas de amor’ de Henri Barbusse.

Video
Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
La primavera francesa al Teatre Akadèmia

La primavera francesa al Teatre Akadèmia

4 maig 2018

Del 5 maig al 3 de juny el Teatre Akadèmia organitza el Festival Air de Printemps, dedicat a la creació i cultura francesa, que inclou diferents espectacles i activitats relacionades […]