Tot el que necessites per anar al teatre

Ah! (Judit)

Ah! (Judit)

Ah! és una obra de creació col·lectiva: L’ha escrit una dona violada, algú que va perdre un ull per una pilota de goma, el sirià i l’afganès que no dormen a Europa, un treballador precari, Jara, Mandela i Puig Antich. L’ha escrit l’embarassada que no troba feina, el nen que ha mort a la Franja de Gaza, l’anarquista estigmatitzat pels mitjans, l’algerià que han tancat dins un CIE, la família que no arriba a final de mes. L’han escrit, també, Wilde i Lorca, Frida Kahlo, Edith Piaf i Janis Joplin. Les víctimes de pobresa energètica, les treballadores d’una maquiladora, l’anorèxica i la bulímica, la que ja no té clítoris, els màrtirs de l’1 de maig.

Nosaltres, simplement, hem posat veu al seu crit. Al de Judit i al de totes. Al de totes les putes que han estat lapidades.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Josep Oliva Sasé

  Avui a l’Atrium he estat veient aquesta obra per la companyia El Martell que ha escrit i dirigeix Laia Alsina. Es tracta d’una obra denúncia sobre fets que tenim presents per desgràcia en el nostre dia a dia, diverses situacions inconnexes on veiem reflectit la vexació que pateixen especialment les dones en una comissaria, la precarietat laboral que ha portat ala pobresa a persones que tenien una situació estable, la repressió a les manifestacions del primer de maig, les condicions infrahumanes dels CIE, la tortura a un etarra o l’assassinat de Puig Antich entre d’altres. Tot això explicat amb una duresa i càrrega bestial tant verbal com gestual que en diverses ocasions et trasbalsa i que m’ha recordat en alguns moments el documental Ciutat morta i Barcelona contra la paret. Una posada en escena i escenografia molt austera però molt efectiva amb un gran plàstic que ja et dóna sensació d’ofec. Una interpretació sublim de Josep Sobrevals, Martì Salvat i Cristina Arenas, i que us asseguro que s´hi deixen la pell. Seixanta minuts amb el cor en un puny que sens dubte recomano i que us asseguro no us deixarà indiferents.

  06/04/2017
 • felicitat

  la directora es Laia Alsina si pot se el dia 7
  divendres 2 invitacions moltas gracias
  espero teni una muca de sort

  03/04/2017
Articles relacionats
‘Ah! (Judit)’, un crit contra la violència del poder

‘Ah! (Judit)’, un crit contra la violència del poder

5 abril 2017

La companyia El Martell presenta el seu segon espectacle a la Sala Àtrium. Ah! Judit, és un crit contra el sistema. Ah! (Judit) és un text rapsòdic fragmentat en 21 […]