Tot el que necessites per anar al teatre

A partir de 28,00€

Comprar Entrades

4D òptic

4D òptic

La Perla 29 recupera un èxit escrit i dirigit per Javier Daulte: 4D òptic. Una història de ciència-ficció protagonitzada per Nora Navas, Sandra Monclús, Jordi Rico Albert Triola, entre altres.

Sinopsi

Un grup de científics, dedicats a assajar protocols òptics d’alt refinament tecnològic, descobreix per accident una porta que duu a la quarta dimensió, una altra realitat en què una subtrama ens presenta una diva de la cançó que ha d’oferir un recital exclusiu en un castell al peu dels Alps i un grup de delinqüents contractats per una discogràfica per assassinar-la. Però què passaria si les dues realitats tinguessin un punt en comú?

Sobre 4D Òptic

4D Òptic va ser la primera obra d’autor i director argentí estrenada primer en català i amb una companyia catalana abans que a Argentina.

Una producció de la Sala Beckett que es va estrenar el 9 de novembre de 2003 al Festival de Temporada Alta a la Sala Planeta a Girona. El 13 de novembre de 2003 va començar la temporada al Teatre Lliure i va tenir una gran acollida per part del públic barceloní. Posteriorment va fer temporada a la Sala Beckett del 13/11/2003 al 14/12/2003.

Va ser nominada als Premis Max 2005, es va endur el Premi Butaca 2004 millor espectacle de petit format i Premi Butaca 2004 millor actor de repartiment (Jordi Rico).

Després de la gira per Catalunya, 4D Òptic es va presentar al Festival Fronteres de Londres el setembre de 2004 i a partir d’octubre de 2004 va començar una nova temporada a l’Antic Teatre.

A Argentina s’ha representat diverses vegades amb una companyia d’allà. L’última vegada va ser al 2012 al Teatro Cervantes (Buenos Aires).

Activitats paral·leles

Col·loqui postfunció:
14 de desembre després de la funció

Properes actuacions Veure totes les funcions (Calendari)

Fotos + fotos

4D òptic4D òptic4D òptic4D òptic4D òptic

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

 • 12345

  JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Después de 15 años regresa a los escenarios catalanes 4D Òptic.
  Una comedia en el que un grupo de científicos descubren una puerta a una realidad paralela. A la 4ª dimensión de la que hace referencia el título. En esa dimensión se está planeando un asesinato a una Estrella de la canción y los científicos intentarán detener el homicidio para intentar no hacer estallar por los aires las 2 dimensiones.
  La obra es una típica comedia en el que los actores no hacen más que entrar y salir de escena. Momentos divertidos, disparatados, un poco de confusión con la trama pero a pesar de ello la cosa funciona por la buena dirección de actores y lo bien coreografiado que está todo.
  Además se nota que los actores disfrutan mucho de esta vuelta a sus origenes y lo disfrutan. Nosotros también con ellos!

  15/12/2018

 • 12345

  JOSEP OLIVA SASÉ

  Ahir a la Biblioteca de Catalunya vaig poder gaudir d’aquesta obra de Javier Daulte, que Laperla 29 ha recuperat amb el mateix repartiment que fa 15 anys es va estrenar i vam poder veure al Lliure. Un text de ciència-ficció que ens situa en un laboratori on uns científics obren una porta a una quarta dimensió i descobreixen a uns delinqüents que estan planejant l’assassinat d’una cantant. A partir d’aquí i de forma enginyosa fa que el text adquireixi tocs de comèdia, de thriller, de drama i fins i tot de vodevil tot això de forma delirant, molt divertida i sobretot trepidant. Amb una aconseguida escenografia i perfecta il-luminaciò, cinc actrius Nora Navas, Sandra Monclús, Carme Poll, Núria Lagarda i Antònia Jaume i tres actors, Albert Triola, David Vert i Jordi Rico, amb un vertiginós canvi de personatges, de registre, i de vestuari fan un treball tots sense excepció, sublim. Divertida molt divertida no us la perdeu, un imprescindible vaja.

  02/12/2018

Articles relacionats