Una selecció… d’actorassos

Mercè Rubià

Rosa Renom, Francesc Orella, Lluís Homar, Julio Manrique o Jordi Boixaderas, si ets dels que busques veure grans actors menjar-se l’escenari, aquesta selecció és per tu.

Lluís Homar s’enfronta tot sol a una gran obra com Terra Baixa, d’Àngel Guimerà. Interpreta absolutament tots els personatges, que han reduït a quatre, sense pràcticament caracterització ni canvis d’escena. Un repte interpretatiu d’alçada!

El que més s’ha destacat d’El President és la gran actuació dels dos protagonistes, Francesc Orella i Rosa Renom. S’ha dit que enlluernen, que estan extraordinaris, que la interpretació és brutal… Què més necessites saber?

Julio Manrique és Timó d’Atenes, un home ric i poderós que viurà una verdadera caiguda als inferns en arruïnar-se i adonar-se que cap dels que creia amics està disposat a ajudar-lo. Un cop més l’actor se supera i regala una magnífica interpretació, que a més a més impacta l’espectador i que es converteix en un veritable recital.

I què dir de Jordi Boixaderas que no s’hagi dit encara? Un actor de categoria, una master class teatral i una obra ja ben rodada que no us deixarà respirar de tant riure!

Escrit per
Mercè Rubià TWITTER

Periodista. Teatrera. Enamorant-me de la dansa i el circ. Advertència: Si la majoria de recomanacions tenen molts aplaudiments no és per falta de criteri (que potser també), sinó perquè prefereixo parlar de les obres que m’han agradat. Molt lluny de voler fer (o ser) crítica.

Articles relacionats
Sant Andreu s’omple de dansa

Sant Andreu s’omple de dansa

Del 21 al 29 d’octubre el SAT! Teatre celebra la 19 edició del Festival Dansat, amb 7 espectacles que inclouen dansa contemporània, dansa teatre, danses urbanes, dansa clàssica i d’arrel. […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!