Sorteig: Himmelweg

Teatre Barcelona

TEATRE_BARCELONA_Sorteig_Himmelweg

Teatre Barcelona i la Sala Atrium us volen convidar a assistir a veure l’espectacle Himmelweg.

L’espectacle: Himmelweg

La darrera proposta de la Sala Atrium és Himmelweg. Un text de Juan Mayorga sobre l’holocaust nazi.

Tot comença quan un delegat de la Creu Rojo visita un camp de concentració de l’Alemanya nazi durant la Segona Guerra Mundial i és enganyat pel comandant que el dirigeix. Aquest li fa creure que allí no passa gens dolent, disfressant el lloc per a l’ocasió i muntant una ciutat fictícia els habitants de la qual -en realitat presoners-, es veuen obligats a interpretar diferents personatges i situacions per poder sobreviure.

Podeu llegir tota la informació sobre aquest espectacle aquí.

El sorteig, 3 entrades dobles

Disposem de 3 entrades dobles per poder assistir a la funció del dissabte 23 de novembre. Les entrades es sortejaran entre tots els membres del Club TB. En concret sortejarem 2 entrades entre tots els subscriptors i 1 entre tots aquells que es registrin a Club TB entre el 18 i el 21 de novembre.

El resultat del sorteig es donarà a conèixer el divendres 22 de novembre en aquest mateix espai i seran informats via mail. Si no confieu en la vostra sort, podeu comprar ja la vostra entrada aquí.

Si encara no ets membre del Club TB, pots fer-ho aquí.

Guanyadors (actualitzat!)

Montse B. Carmen H.  han resultat guanyadors entre els subscriptors. Marta M. ho ha resultat entre els nous subscriptors. Enhorabona a totes!

Escrit per
Teatre Barcelona
Articles relacionats
Joan Pera i la màgia de Dickens

Joan Pera i la màgia de Dickens

Joan Pera torna aquest Nadal a l’escenari del Teatre Romea per encarnar el personatge més emblemàtic de Charles Dickens, el llegendari Mr. Scrooge. Tot l’any pot ser Nadal se submergeix […]

Comentaris
 • RUBEN CARVAJAL VILLAR

  Acabo de descobrir aquesta web i m’he registrat de seguida. Em sembla molt interessant. Tant debò em toquin les entrades, perquè és una obra que m’encantaria veure. M’apassiona tot allò relacionat amb la História del Tercer Reich. Una salutació!

  Respondre
  21/11/2013
 • Gilbert Brotons Farre

  Molta sort a tots!!

  Respondre
  20/11/2013
 • pilar cros jordana

  aviam si tenim sort i la podem anar a veure. Salut

  Respondre
  18/11/2013
Enllaç copiat!