Sorteig: Himmelweg

Teatre Barcelona

TEATRE_BARCELONA_Sorteig_Himmelweg

Teatre Barcelona i la Sala Atrium us volen convidar a assistir a veure l’espectacle Himmelweg.

L’espectacle: Himmelweg

La darrera proposta de la Sala Atrium és Himmelweg. Un text de Juan Mayorga sobre l’holocaust nazi.

Tot comença quan un delegat de la Creu Rojo visita un camp de concentració de l’Alemanya nazi durant la Segona Guerra Mundial i és enganyat pel comandant que el dirigeix. Aquest li fa creure que allí no passa gens dolent, disfressant el lloc per a l’ocasió i muntant una ciutat fictícia els habitants de la qual -en realitat presoners-, es veuen obligats a interpretar diferents personatges i situacions per poder sobreviure.

Podeu llegir tota la informació sobre aquest espectacle aquí.

El sorteig, 3 entrades dobles

Disposem de 3 entrades dobles per poder assistir a la funció del dissabte 23 de novembre. Les entrades es sortejaran entre tots els membres del Club TB. En concret sortejarem 2 entrades entre tots els subscriptors i 1 entre tots aquells que es registrin a Club TB entre el 18 i el 21 de novembre.

El resultat del sorteig es donarà a conèixer el divendres 22 de novembre en aquest mateix espai i seran informats via mail. Si no confieu en la vostra sort, podeu comprar ja la vostra entrada aquí.

Si encara no ets membre del Club TB, pots fer-ho aquí.

Guanyadors (actualitzat!)

Montse B. Carmen H.  han resultat guanyadors entre els subscriptors. Marta M. ho ha resultat entre els nous subscriptors. Enhorabona a totes!

Escrit per
Teatre Barcelona
Articles relacionats
Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

L’escena de teatre infantil i familiar de Barcelona té una llarga tradició: aprofita-la, treu-los de casa i porta’ls a un dels molts espais culturals que programen espectacles per a diferents […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
  • RUBEN CARVAJAL VILLAR

    Acabo de descobrir aquesta web i m’he registrat de seguida. Em sembla molt interessant. Tant debò em toquin les entrades, perquè és una obra que m’encantaria veure. M’apassiona tot allò relacionat amb la História del Tercer Reich. Una salutació!

    Respondre
    21/11/2013
  • Gilbert Brotons Farre

    Molta sort a tots!!

    Respondre
    20/11/2013
  • pilar cros jordana

    aviam si tenim sort i la podem anar a veure. Salut

    Respondre
    18/11/2013
Enllaç copiat!