Ruta teatral: 4 mirades a Shakespeare i Marlowe

Mercè Rubià

Coincidint amb el 450è aniversari del naixement de William Shakespeare i Christopher Marlowe quatre sales de petit format de la ciutat proposen una ruta lliure per diferents obres de l’anomenat teatre elisabetià: Hamlet, Nit de Reis, Com us plagui (Al vostre gust) i Eduard II.

TEATRE_BARCELONA-ruta_shakespeare-revista_1

Entre el 3 de desembre i el 18 de gener la Sala Atrium, el Círcol Maldà, el Teatre Akadèmia i el Teatre Tantarantana proposen una ruta lliure per descobrir quatre mirades particulars sobre el teatre anglès de finals del SXVI i principis del XVII amb tres obres de Shakespeare i una de Marlowe. “La casualitat ha fet que coincidissin en el temps i creiem que és interessant que el públic pugui fer aquest tast, que no són tapes, sinó grans espectacles, un teatre de gran format però a sales petites”, explica Patrícia Mendoza, de l’Atrium. Amb aquesta ruta ofereixen, a més, un abonament que permetrà gaudir a preus assequibles dels quatre espectacles. La primera entrada tindrà el preu habitual, però a partir del segon espectacle, l’entrada costarà 10€ i aquells espectadors més fidels que assisteixin a les quatre funcions, rebran com a obsequi dues invitacions per a qualsevol dels espectacles programats al llarg de la temporada en alguna d’aquestes sales.

“És el moment d’unir-se i anar plegats de les mans per fer teatre i que se’ns escolti. Reivindicar el lloc de la cultura cada cop és més important”, segueix Mendoza, que aclareix que “no és un cicle ni un festival, sinó un pas més per ampliar les complicitats que ja existeixen entre les sales”. La directora artística del Teatre Akadèmia, Mercè Managuerra, s’ha mostrat convençuda que és una “foto insòlita” i que és un pas important que demostra l’esforç que estan fent per apropar el teatre al públic.

Aprofiteu-ho!

Text i fotografia: Mercè Rubià

Escrit per
Mercè Rubià TWITTER

Periodista. Teatrera. Enamorant-me de la dansa i el circ. Advertència: Si la majoria de recomanacions tenen molts aplaudiments no és per falta de criteri (que potser també), sinó perquè prefereixo parlar de les obres que m’han agradat. Molt lluny de voler fer (o ser) crítica.

Articles relacionats
El 28è Circ d’Hivern rasca en la tradició

El 28è Circ d’Hivern rasca en la tradició

Una edició més, i ja en van vint-i-vuit, l’Ateneu Popular de 9Barris es presenta amb ganes d’entretenir, emocionar i reflexionar. Aquest any, el tàndem format per Magda Puig i Oriol […]

El Teatre Lliure és transforma en un cinema

El Teatre Lliure és transforma en un cinema

El Teatre Lliure de Gràcia s’ha convertit en un cinema per acollir l’estrena d’El cine, un drama còmic de la dramaturga nord-americana Annie Baker que dirigeix Marilia Samper. El muntatge transcorre en un cine atrotinat d’una ciutat qualsevol de […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!