Per a tots els pares

Redacció TeatreBarcelona

S’apropa el dia del pare! I ja sigui per compromís, per no deixar de rebre la paga, o perquè “el teu papi és el millor del món”, vols fer-li algun regal original.

TEATRE_BARCELONA_DIA_DEL_PARE_REGALA_TEATREA ell se li amunteguen a l’armari els mitjons de rombes i les corbates de ratlles d’altres anys i tu segueixes preguntant-te quan celebrareu el dia del fill… Tenim la solució: Regala teatre… i gaudeix-lo tu també!

Per fer-t’ho més fàcil, t’hem preparat una selecció on podràs trobar l’obra més escaient pel tipus de pare que t’ha tocat (o les obres, si tens un pare polifacètic). Pren-ne nota!

L’ECONOMISTA: El Crèdit

A les tertúlies de sobretaula fa veure que coneix la situació de l’economia mundial com si d’un especialista de la revista Forbes es tractés, però tu has pogut comprovar com no controla tant el tema a petita escala i mai no s’adona quan desapareix algun bitllet de la seva cartera. Distreu-lo dels teus tripijocs amb El Crèdit, una aposta segura plena d’humor, on també podrà aprendre de dos mestres de la interpretació: Boixaderes i Bosch.

EL DETECTIU: La Ratonera

Quan arribes a casa a altes hores de la nit no li cal gairebé ni olorar-te per saber què has estat fent i què has pres exactament. Insisteix a posar-se Colombo com a sobrenom i de petit només et deixava veure la televisió quan hi sortia l’Inspector Gadget o la Senyora Fletcher. Ara tindrà una excusa real per demostrar les seves dots deductives (o delatar-ne una manca total) al joc d’investigadors de La Ratonera.

EL PALLASSO: Démodés

Ell ho té molt clar: duu l’humor a la sang. A casa ja el doneu per perdut i amb els anys has après a no posar-te vermell de vergonya quan vol impressionar amb els seus acudits. Porta’l a veure uns clowns de veritat… a veure si se li encomana!

EL CLÀSSIC: El caballero de Olmedo

Quan eres petit et donava la llauna amb la importància de llegir El Quixot i La Celestina; creu que Els amics de les arts són una associació cultural però té un bust de Beethoven sobre el televisor, i només va al cinema quan hi ha sessions remember de El gran dictador de Chaplin. Pots estar-ne segur: aquesta obra li agradarà (i si tu no ets tan clàssic no pateixis, al Lliure l’han adaptada).

EL ‘PICARÓN’: Life is a Cabaret

Si ets el fill, has de reconèixer que, tot i que ho neguis a les noies, en el fons saps que t’agraden totes… y et ve de família!

Si ets la filla, has de reconèixer que vas viure uns anys enganyada pensant que l’interès del teu pare per les animadores quan anàveu a veure els Dragons era pur reconeixement de l’esforç i la tècnica… i t’ho va contagiar!

Sigui com sigui, la d’El Molino és la millor proposta: la vida és un cabaret, per què no gaudir-lo en família?

 

Feliç vetllada, família!

Escrit per
Redacció TeatreBarcelona
Articles relacionats

Temporada Alta encén la tardor teatral

El festival Temporada Alta marca l’inici de la temporada teatral del país amb una programació extensa que inclou un centenar d’espectacles. Aquesta serà la 32a edició i es durà a […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!