TEATRE DE PROXIMITAT

Lali Álvarez dirigeix una comèdia sobre les ganes de viure i les pors humanes

La Badadadoc estrena 'Clarissa o set temptatives fallides de suïcidi', la seva primera producció que es podrà veure fins al 27 de març

Redacció

Clarissa o set temptatives fallides de suïcidi, la primera producció de la sala La Badabadoc, arriba aquest febrer a la cartellera on s’hi estara fins al 27 de març. Interpretada per Clara Garcés i sota la direcció de Lali Álvarez, l’obra parteix d’un text de Carlos Be sobre les ganes de viure i les pors humanes.

Clarissa és un monòleg còmic vestit de tragèdia que parteix de la història d’una dona que quan descobreix que el seu marit l’enganya amb la seva millor amiga es tira pel balcó. La decisió, però, no li surt bé i sobreviu al caure sobre uns cistells que un florista ha deixat sota el balcó del primer pis on viu. “És un personatge que sembla haver-se escapat d’una comèdia de Pedro Almodóvar”, explica l’autor: “Clarissa ens emociona, espanta i fascina a parts iguals. La seva lucidesa contrasta amb una vitalitat desaforada que no sap cap a on dirigir-la”. És en paraules del seu autor “una comèdia sobre el retrobament amb les ganes de viure”. 

Carlos Be: “La vida és un viatge tràgic i a les seves corbes ens espera la comèdia” 

Clarissa o set temptatives fallides de suïcidi és una peça dirigida per Lali Álvarez que aborda també temes com la salut mental, l’alzheimer, les quotidianitats trencades, o els amors trobats: “Sento que Clarissa ha vingut a buscar-nos per recordar-nos que no tenim res més que l’ara i l’aquí”, comenta la directora: “No podem donar res per fet: ni la parella, ni el nostre lloc professional, ni la salut, ni tan sols que continuarem sent nosaltres mateixes, i seguirem reconeixent-nos”. “Enfrontar-se a la possibilitat de la tragèdia, és l’únic lloc des del que agafar-se, amb força, a la llum”, conclou Álvarez. 

L’obra ha estat escollida entre les 450 propostes que es van presentar a la primera convocatòria de textos i projectes que On el teatre batega (associació de 10 sales de proximitat de la ciutat de Barcelona), una iniciativa nascuda amb al voluntat de donar cabuda a noves produccions i fomentar la creació.

Més informació, imatges i entrades a:

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!