COMÈDIA D'ÈXIT

‘La pell fina’, una comèdia sobre les veritats incòmodes

Aquest estiu l'aclamat text de Carmen Marfà i Yago Alonso fa el salt de la Flyhard al Teatre Borràs

Redacció

El Nacho i la Miranda, una jove parella de Barcelona, visiten uns amics que acaben de ser pares per conèixer el petit Jan. Tot sembla anar bé fins que el Nacho etziba, sense pensar gaire, que el nadó de l’Eloi i la Sònia és “lleig”. Aquest és el punt de partida de La pell fina, una obra escrita i dirigida per Carmen Marfà i Yago Alonso que, després d’esgotar localitats a la Sala Flyhard, fa el salt al Teatre Borràs del 29 de juny al 29 de juliol.

És necessari dir sempre la veritat?, aquesta és una de les qüestions que porten a escena els dramaturgs i que servirà als personatges de la història per fer aflorar totes les veritats que fins ara no s’han dit: les que es diuen per necessitat, però també aquelles que es diuen per atacar i contraatacar aquests atacs de sinceritat. La pell fina és una comèdia que parla de tot allò que no estem preparats per escoltar i pair. “La llibertat d’expressió està molt bé, però també hem de tenir en compte com es diuen i com ens afecten les coses que diem”, explica Carmen Marfà. L’espectacle reflexiona, en clau d’humor, sobre la manera que tenim de tractar-nos jugant en el delicada línia que separa la sinceritat de la crueltat. “Una de les tesis d’aquest espectacle és trobar l’equilibri entre la sinceritat i l’empatia”, explica Biel Duran.

Escrita pels creadors d’èxits teatrals com Ovelles i protagonitzada per Biel Duran, Francesc Ferrer, Laura Pau i Ángela Cervantes (guanyador del Premi Teatre Barcelona a la Millor Interpretació Revelació pel seu paper a l’obra), La pell fina també parla de la maternitat, el talent o les relacions de parella, entre altres, tot fent un retrat de tota una generació de no tan joves que s’acosten als 40 anys amb tota una sèrie d’expectatives i somnis frustats.

Més informació, imatges i entrades a:

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

Després dels darrers èxits que han obtingut amb Els ocells, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda i Le congrés ne marche pas, La Calòrica, una de les companyies més reconegudes de […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!