Ivan Labanda i Àngel Llàcer protagonitzaran el musical ‘La jaula de las locas’

Redacció

Finalment, s’ha confirmat que l’actor Ivan Labanda serà el protagonista, al costat d’Àngel Llàcer, en la nova versió de l’emblemàtic musical de gran format La jaula de las locas, que s’estrenaran al Teatre Tívoli de Barcelona el proper mes de setembre. Tots dos actors, al costat de Manu Guix, el director musical de l’espectacle, han aprofitat la celebració del Dia Mundial del Teatre per presentar el projecte en la sessió de portes obertes que ha organitzat la sala.


Llàcer i Labanda interpreten els papers de Albin i George, respectivament, una parella d’homosexuals que regenta un club d’ambient a Saint Tropez i ha d’enfrontar-se a la mentalitat ultraconservadora dels seus consogres, primer ocultant la seva autèntica identitat i després lluitant per la seva llibertat d’expressar-la.

“Es tracta de voler i respectar i fer sentir volgut i respectat a qui és diferent”, ha explicat Manu Guix, mentre, per Llàcer, l’obra s’assembla molt a la seva manera de viure: “sota una aparença frívola, sóc molt seriós amb el que faig i el que penso”.

Els assajos per al muntatge, produït per Nostromo Live, tindran lloc aquest estiu i té previst estrenar-se el proper 20 de setembre.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!