Tot el que necessites per anar al teatre

A partir de 18,00€

Comprar Entrades

La Jaula de las Locas

La Jaula de las Locas

La Jaula de las Locas és una gran comèdia musical de Broadway protagonitzada per Àngel Llàcer i Ivan Labanda. Manu Guix és el director musical d’aquest gran clàssic que ens parla sobre la llibertat. Cada funció transforma “La Jaula” en una festa, una celebració de la “joie de vivre” que se sap com comença, però mai com acaba!

Sinopsi

La plàcida vida de parella d’Albin i Georges, propietaris del club nocturn “La Cage aux Folles” de Saint Tropez, es veu totalment alterada per una notícia inesperada. Jean Michel, el fill de Georges, es va a casar amb la filla d’un diputat ultraconservador, gran defensor dels valors més tradicionals a la vida familiar. La trobada explosiva entre dues famílies tan diferents desencadena una divertidíssima comèdia plena d’amor i de situacions delirants.

Més informació

Inspirada en la popular obra de Jean Poiret, el musical es fruit del talent de Jerry Herman i Harvey Fierstein. Amb nou premis Tony i tres Drama Desk Award, La Jaula de las Locas s’ha representat ininterrompudament per tot el món des de la seva estrena. Aquesta temporada, arriba al Teatre Tívoli en una espectacular versió dirigida per Àngel Llàcer i Manu Guix.

Properes actuacions Veure totes les funcions (Calendari)

Video

Fotos + fotos

La Jaula de las LocasLa Jaula de las LocasLa Jaula de las LocasLa Jaula de las LocasLa Jaula de las Locas

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

  • 12345

    MARIA ANGELS VAQUERO GIBERT

    El passat dissabte 15 setembre amb la companyia dels meus pares i la meva parella vàrem gaudir de la increïble posta en escena d’aquesta divertida comèdia musical interpretada magistralment pel gran Àngel Llacer que a part de ser un excel•lent cantant i actor, executa de manera BRILLANT tant el paper de dona com d’home!!! Haig d’admetre que tot i que no coneixia la carrera artística d’Ivan Lavanda em va sorprendre i agradar moltíssim la seva veu i la seva actuació….però per sobre de tot la gran química i complementació que té amb el personatge principal del show i que fa d’ells dos un tàndem MÀGIC!!!!
    A la resta dels ballarins i intèrprets només felicitar-los per la posta en escena dels números que interpreten de manera sincronitzada i perfecte al voltant de la gàbia daurada(impressionant) i també de totes les estructures movibles que apareixen al llarg de la funció. Destacar el magnífic i extens vestuari que llueixen tots els protagonistes de l’obra amb les seves brillantors, plomes i sabates amb un talons d’infart. En definitiva, un espectacle que NINGÚ s’hauria de perdre per res del mon.

    23/09/2018

Articles relacionats