Imaginació al poder: comença el MiniGrec

Redacció TeatreBarcelona

El Grec dels petits ha arrencat, com cada any, amb una festa que ha omplert els Jardins del Teatre Grec de Montjuïc de cançons, globus i cares pintades somrients. Vols saber quins seran els primers espectacles del festival?

TEATRE_BARCELONA-minigrec_festa_-REVISTA_3

Centenars de famílies han donat la benvinguda aquest cap de setmana a la vessant infantil del festival amb la festa d’inauguració del MiniGrec. El grup musical Koloraines ha fet ballar grans i petits, que han pogut visitar el teatre, jugar a jocs tradicionals, participar a tallers de dibuix i pintar-se la cara per a transformar-se, per un dia, en papallones, superherois, flors i animals diversos.

TEATRE_BARCELONA-minigrec_festa_-REVISTA_6 TEATRE_BARCELONA-minigrec_festa_-REVISTA_5

La imaginació, la reina de la festa, seguirà present a l’inici del MiniGrec gràcies a les propostes escèniques amb les que compta aquest any el festival, que transportaran als més petits (i els seus acompanyants) a fantasies i mons llunyans. Apunteu!:

Faboo

“Hipnòtic!”: així descriu Ramon Simó –director del festival– Faboo, un espectacle que destil·la la fantasia dels elements més quotidians, amb objectes i el cos com a eines. L’obra, creada per Oscar Vidal, desenvolupa la historia amb una mascara que és, en realitat una garrafa: “Un petit personatge que descobreix el món dels objecte com podria fer qualsevol criatura”. Els dies 4 i 5 de juliol serà al Tantarantana.

Petjades

La Vilella acollirà el 8 i 9 de juliol les titelles de la companyia Periferia Teatro amb Petjades, un repàs a la historia de la relació entre les persones i els gossos, passant pels coets i els robots. Demostra com, després de tants anys de relació, ara es impossible concebre la vida dels humans sense gossos, i a l’inrevés.

TEATRE_BARCELONA-petjades_0

Cabaret de xocolata

Les propostes sensorials del Cabaret de los Sentidos tenen un espai per als petits cada diumenge al Polvorí de Montjuïc amb el Cabaret de xocolata, una sèrie de quatre petits espectacles que la companyia descriu com “una bona oportunitat per les famílies per pasar una bona estona”. Dansa, màgia i històries pels més petits, amb un espai habilitat per a que hi deixin els seus pares.

Ens direu què us han semblat?

Text i fotografies de la festa: Neus Riba

 

Escrit per
Redacció TeatreBarcelona
Articles relacionats
La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

Després dels darrers èxits que han obtingut amb Els ocells, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda i Le congrés ne marche pas, La Calòrica, una de les companyies més reconegudes de […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!