Tot el que necessites per anar al teatre

Cabaret de xocolata

Sota el títol Cabaret de chocolate es presenten quatre espectacles i petites experiències per gaudir en familia.

 

‘Gotita Cabaret’ per Stephane Laidet i Alekos

Diumenge 5 de juliol. Durada: 30 minuts. Recomanat a partir de 8 anys.

A Gotita Cabaret, res és el que sembla: Una taula no és una taula sinó una llotja i unes mans no son unes mans sinó estrelles a escena. Petits espectacles, però només de la mesura perquè els artistes son de fama internacional: Astrid el culet valent, Marby cametes d’or, Alan Brito i Alan Brusc. Dansa, màgia, acrobàcia… i erotisme Com a els millors cabarets! Els amos d’aquesta singular companyia son els Germans Brothers (Alekos i Stephane). Dirigiran i controlaran aquest petit món alternant moments de tensió, poesia, sensualitat i ironia…

 

‘Prezzemolina’ Per Patrizia Menichelli i Stephane Laidet

Diumenge 12 de juliol. Durada: 40 minuts. Recomanat a partir de 8 anys.

Prezzemolina és la vida imaginària de la filla del Senyor Julivert. Un espectacle / laboratori que succeeix en la intimitat, al voltant d’una taula. El joc teatral que proposat està concebut com un marc fluctuant en constant composició entre la imatge, la música i la paraula per explicar una faula antiga de la tradició italiana, que ens parla de l’amor pels objectes. La intenció no és únicament re-crear exactament una narració d’un conte, sinó propiciar un espai imaginari que doni pas al joc poètic. I un record: el de brollar… L’espai simbòlic on es situa la faula és una Torre Imaginaria. Habitada per molts objectes. La protagonista de la història “cuidarà i ordenarà” aquest espai que pertany al seu món íntim, on podrà concebre la seva formació i creixement interior.

 

‘El museu fabulós’ de Giovanna Pezzullo i Stephane Laidet

Diumenge 19 de juliol. Durada: 15 minuts. Recomanat a partir de 5 anys.

Creus que coneixes realment tots els aspectes de les faules? De veritat creus que coneixes la Caperutxeta Vermella? T’has parat a pensar quina olor fan els peus de la Ventafocs?

Lulú Cologne és descendent d’una família de perfumistes artesans. És una dona que entén d’olors i molt bé: Sap reconèixer només amb l’olfacte els ingredients d’un pastís, pot endevinar el que algú ha menjat només d’olorar-la a un metre de distància i pot reconèixer, també, fàcilment les persones que en els últims deu dies han visitat una botiga de caramels. Clarament és una bona perfumista.

El seu rebesavi era el perfumista personal del Rei Sol de França i el seu rerererebesavi (i qui sap quants reres més son necessaris) va treballar amb Leonardo da Vinci en la construcció del primer compte gotes rudimentari per als olis essencials. Però la família de Cologne ha amagat durant segles un secret, i la Lulú Cologne sap que ha arribat el moment de revelar-lo al món (per aquest motiu viatja molt). La seva família, al passat, i ella ara, han pogut capturar i guardar les olors de les faules.

Ara Lulú obre la porta d’aquest misteriós i particular museu on estan guardats els perfums de les faules antigues i noves i si ella creu que tu ets sensible a aquest món et convidarà a olorar-ne alguns. I no només això! Com a ella li agrada explicar, t’explicarà, sota una calenteta manteta, anècdotes de les faules que ningú, però ningú, coneix.

La proposta que presentem parteix de la necessitat d’estimular el sentit olfactiu que amb el tems s’ha vist reduït del seu protagonisme. La mescla entre explicar i olora és una forma d’obrir nous espais de la imaginació entre les pàgines dels llibres. El lloc on es porta a terme la proposta te la qualitat d’un museu de veritat. Exactament un mini museu o un petit museu. Per visitar el museu has d’anar sota la taula amb la Lulú…

‘Alícia al país de les meravelles’ per Georgina Llapis i Stephane Laidet

Diumenge 26 de juliol. Durada: 25 minuts. Recomanat a partir de 6 anys.

– Només és impossible si tu creus que és impossible! – Li va dir el barretaire a l’Alicia.

I vosaltres que penseu? Us sembla impossible que un conill blanc porti rellotge? Us sembla impossible que menjar un boci de bolet et faci tornar minúscul? I encara més, us sembla impossible que algú expliqui el conte d’Alicia al País de les meravelles al ritme d’unes harmòniques gairebé màgiques? …Doncs si encara dubteu veniu a comprovar-ho.

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Newsletter*
Privacidad*

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
Imaginació al poder: comença el MiniGrec

Imaginació al poder: comença el MiniGrec

2 juliol 2015

El Grec dels petits ha arrencat, com cada any, amb una festa que ha omplert els Jardins del Teatre Grec de Montjuïc de cançons, globus i cares pintades somrients. Vols […]