Tot el que necessites per anar al teatre

Faboo, el encanto de la imaginación

Faboo, el encanto de la imaginación

Faboo és un espectacle visual caracteritzat per la seva simplicitat i expressivitat. Es tracta d’una posada en escena poc usual i nova que utilitza un llenguatge universal de gestos i sons, capaç de captivar espectadors de qualsevol edat.

SINOPSI

Faboo és un ésser amb ànima de nen. Neix a partir d’aquest moment no per d’investigar i descobrir. Sent curiositat per tot el que l’envolta i aquesta l’impulsa a relacionar-se amb el seu entorn amb un esperit creatiu i lúdic. Aprèn a través del joc i va descobrint un món ple de possibilitats.

Faboo posseeix la peculiaritat de tenir un bidó com a cap. Pel que l’expressió fàcil és totalment neutra. Això fa que l’espectador inconscientement faci un exercici d’empatia amb el personatge i complementi l’absència d’expressió amb emocions pròpies, creant-se un vincle molt motivador.

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Newsletter*
Privacidad*

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
Imaginació al poder: comença el MiniGrec

Imaginació al poder: comença el MiniGrec

2 juliol 2015

El Grec dels petits ha arrencat, com cada any, amb una festa que ha omplert els Jardins del Teatre Grec de Montjuïc de cançons, globus i cares pintades somrients. Vols […]