El Festival Escena Poblenou i l’Ateneu Popular de Nou Barris reben la Medalla d’Honor de Barcelona

Redacció

Aquest dijous al vespre l’Ajuntament de Barcelona farà entrega, com cada any des del 1997, de la Medalla d’Honor de la ciutat a 25 entitats que, a parer del consistori, “han contribuït al desenvolupament de la consciència ciutadana i els valors cívics“. Enguany, dos dels premiats seran l’Ateneu Popular de Nou Barris i el Festival Escena Poblenou.

Des de l’Ateneu, entitat de referència al barri i en el món del circ, entenen el guardó “com un reconeixement al moviment popular i al teixit associatiu de la ciutat. I en especial a la capacitat d’aquest de dotar-se de les pròpies eines per transformar el nostre dia a dia i el nostre entorn, en especial des de l’àmbit de la cultura, la creació artística i la gestió comunitària”. I han mostrat la voluntat de “continuar treballant pel creixement i la riquesa de l’ecosistema cultural de la ciutat, en especial el del Circ. I per que l’esperit i els projectes comunitaris guanyin la partida al model publico-privat amb el que s’està gestionant Barcelona”.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
#estoyrara arriba a la Sala Barts

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!