Diversos teatres se sumen a la vaga general del 18 d’octubre a Catalunya

Redacció

Els sindicats Intersindical-CSC i la IAC han convocat vaga general a Catalunya per a aquest divendres 18 d’octubre, quatre dies després de la publicació de la sentència del judici del ‘procés’. Diverses sales teatrals han decidit sumar-se a la vaga i fer el següent comunicat conjunt:

Signen el comunicat i, per tant, se suman a la vaga: Escenari Joan Brossa, Jove Teatre Regina, La Badabadoc, La Nau Ivanow, LaSala, El Maldà, Porta4, Sala Atrium, Sala Fénix, Sala Flyhard, Sala LaPlaneta, Sala Trono, Sala Versus Glòries, SAT! Sant Andreu Teatre, Teatre de l’Aurora, Teatre La Gleva, Teatre Tantarantana, Almeria teatre, Teatre del Raval, Antic Teatre i La Vilella.

Per la seva banda, l’equip de Vaselina, obra que s’està representant, actualment, a La Villarroel, ha informat que també se suma a la vaga i, per tant, que anul·len la funció de divendres 18/10.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
#estoyrara arriba a la Sala Barts

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!