#estoyrara arriba a la Sala Barts

Yolanda Toledano

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a Youtube amb el famós sketch de #estoyrara

El duo còmic Las Raras, format per Ángela Conde i Paloma Jiménez, neix el 2015 després que Paloma Jiménez decidís anar-se’n a Madrid amb la seva obra Crucidramas, després de 4 anys en cartell a Barcelona amb gran èxit de públic. A Madrid Ángela Conde i Paloma Jiménez comencen llavors la seva marxa per diversos teatres madrilenys collint grans èxits.

El realitzador Josué Túrnez els proposa a Las Raras gravar el seu sSketch #estoyrara i en poc temps comença a viralitzarse per les xarxes.

A partir de llavors comencen a gravar altres capítols amb la Remedios i la Angustias com a protagonistes.

#estoyrara  és una paròdia del món on vivim, un mirall on veiem retratada a una societat que prefereix queixar-se a empoderar. Ens trobem davant d’una comèdia intel·ligent i divertida amb un text provocador i irònic que no et deixarà indiferent.

Articles relacionats

La faceta més feminista i ‘queer’ de la Jurado

Quan pensem en la Transició espanyola, ens venen al cap cançons a associades amb missatges més o menys explícits de transgressió, progressisme i llibertat. Molts i moltes prenen com a […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!