Estrenem guanyadors!

Comunicació

1017106_477862428975154_1415107406_n

En primer lloc, volem donar-vos les gràcies a tots els que us heu registrat abans de l’estrena de Teatre Barcelona. Sou molts els qui us heu unit a aquesta comunitat d’amants del teatre, i això ens anima a seguir treballant per oferir-vos la millor informació sobre les arts escèniques a la nostra ciutat. Aquí us presentem els guanyadors del primer sorteig de Teatre Barcelona.

Tots els registrats abans de l’estrena de www.teatrebarcelona.com han entrat al sorteig de 2 entrades dobles per a un espectacle a escollir de la categoria desitjada. Aquest sorteig s’ha realitzat a través de la generació d’una llista aleatòria a la plataforma Random.Org, amb el nom de tots els registrats fins al dia 27/06/2013.

I els guanyadors són…

  • VICENT BARELLA, dues entrades per a TEATRE.
  • CLAUDIA SOLANO, dues entrades per a HUMOR.

Moltes felicitats!!!

Si no heu resultat afortunats, no us preocupeu. Encara podeu guanyar una de les dues entrades dobles per a l’espectacle de Gomaespuma Nadie Sabe Nada al Teatre Barts, i participar a les properes promocions, sortejos i sorpreses de Teatre Barcelona.

Articles relacionats

Joan Pera: “Necessito ser jo mateix a l’escenari'”

Joan Pera, nascut a Mataró el setembre del 1948, és un dels actors més estimats dels escenaris catalans. Don Joan, La extraña pareja, La jaula de la locas, No et vesteixis per sopar, Matar al presidente, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!