Estrenem guanyadors!

Comunicació

1017106_477862428975154_1415107406_n

En primer lloc, volem donar-vos les gràcies a tots els que us heu registrat abans de l’estrena de Teatre Barcelona. Sou molts els qui us heu unit a aquesta comunitat d’amants del teatre, i això ens anima a seguir treballant per oferir-vos la millor informació sobre les arts escèniques a la nostra ciutat. Aquí us presentem els guanyadors del primer sorteig de Teatre Barcelona.

Tots els registrats abans de l’estrena de www.teatrebarcelona.com han entrat al sorteig de 2 entrades dobles per a un espectacle a escollir de la categoria desitjada. Aquest sorteig s’ha realitzat a través de la generació d’una llista aleatòria a la plataforma Random.Org, amb el nom de tots els registrats fins al dia 27/06/2013.

I els guanyadors són…

  • VICENT BARELLA, dues entrades per a TEATRE.
  • CLAUDIA SOLANO, dues entrades per a HUMOR.

Moltes felicitats!!!

Si no heu resultat afortunats, no us preocupeu. Encara podeu guanyar una de les dues entrades dobles per a l’espectacle de Gomaespuma Nadie Sabe Nada al Teatre Barts, i participar a les properes promocions, sortejos i sorpreses de Teatre Barcelona.

Escrit per
Comunicació
Articles relacionats
Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

L’escena de teatre infantil i familiar de Barcelona té una llarga tradició: aprofita-la, treu-los de casa i porta’ls a un dels molts espais culturals que programen espectacles per a diferents […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!