Una selecció… per als més joves

Mercè Rubià

Cada cop hi ha més obres de teatre per al públic familiar, destinat sobretot als més menuts, però, per als nois i noies de 12 als 16 anys, què hi ha a la cartellera? Us recomanem espectacles de gèneres ben diferents per portar-hi els vostres fills, néts, nebots o amics. Una bona idea pel Tió!

TEATRE_BARCELONA_Mar_i_cel

Sister Act, Mar i Cel o Flor de Nit… aquesta és una temporada de grans musicals.

TEATRE_BARCELONA-polonia_el_musical_0

Una altra aposta segura on, a més, no parareu de riure són el Polònia, el musical i l’APM? show, les versions teatrals dels dos programes d’èxit de TV3.

TEATRE_BARCELONA-Trilogia_Mozart_0

No són els únics espectacles on us garantim que riureu. A La Seca-Espai Brossa hi trobareu dos espectacles frescos i divertits: un carnavalesc Trilogia Mozart i La Mascarada Fantàstica, una commedia dell’arte esbojarrada.

TEATRE_BARCELONA-Rhum-REVISTA_3

L’hivern és l’època per excel·lència del circ a casa nostra. Us recomanem el ja tradicional Circ d’Hivern de l’Ateneu de Nou Barris i Rhum, un homenatge a un dels nostres pallassos més estimats, Joan Montanyès, Monti.

TEATRE_BARCELONA-foot-ball_0

Claire Ducreux presenta el seu espectacle Refugiée poètique al Mercat de les Flors, delicat, divertit i absolutament per a tots els públics. I Cesc Gelabert s’atreveix a portar les jugades del Barça a l’escenari del TNC convertides en coreografies de dansa al seu Foot-ball.

TEATRE_BARCELONA-La_ratonera_0

Si sou més d’intriga, us esperen al Teatre Apolo amb La Ratonera, l’espectacle d’Agatha Christie que ja han vist més de 50.000 persones. O si preferiu aventures, acosteu-vos al Llantiol, us hi espera una experiència participativa innovadora amb un espectacle amb un únic inici, però fins a quatre línies argumentals i vuit finals!

 

 

 

 

 

 

Escrit per
Mercè Rubià TWITTER

Periodista. Teatrera. Enamorant-me de la dansa i el circ. Advertència: Si la majoria de recomanacions tenen molts aplaudiments no és per falta de criteri (que potser també), sinó perquè prefereixo parlar de les obres que m’han agradat. Molt lluny de voler fer (o ser) crítica.

Articles relacionats
Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

L’escena de teatre infantil i familiar de Barcelona té una llarga tradició: aprofita-la, treu-los de casa i porta’ls a un dels molts espais culturals que programen espectacles per a diferents […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!