Tot el que necessites per anar al teatre

Rhum

En Joan Montanyès ‘Monti’ va deixar inacabat aquest projecte sobre la figura del mític pallasso Enrico Jacinto Sprocani, ‘Rhum’. El seus companys de Monti & cia l’han volgut fer arribar a port. 
 
Rhum & Cia fa anys que no treballa i ningú no els crida per anar a actuar enlloc. Els seus pallassos malviuen al magatzem de la companyia i un bon dia reben una trucada inesperada… És Rhum.

Té un bolo. Ha trobat un bolo. Hi ha bolo, sí… d’un dia per l’altre. Tots els membres de la companyia es mobilitzen: treuen la pols dels instruments, les arnes dels vestits i assagen l’espectacle que els va fer famosos.

Però tenen un problema: Rhum no vindrà a fer la funció i no tenen August. O més aviat en tenen dos, de problemes: hi ha dos carablanques a la companyia i la pista de circ és massa petita per a tanta intel·ligència. Un dels dos haurà de deixar de ser el pallasso llest i haurà de posar-se el nas vermell.

Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • Josep Oliva Sasé

    La temporada passada tenia l’entrada i no hi vaig poder anar cosa que per fi he pogut fer avui. Aquest espectacle, Monti ho va pensar com a homenatge a I. J. Sprocani ” Rhum ” però en haver-nos deixat també ell, els cinc actors fan un homenatge a tots dos. M’ha agradat i he passat una estona molt divertida. Demostra així també, que el treball del clown és multidisciplinari doncs fan de pallasso, actor i músic i en aquest cas amb una interpretació fantàstica. La contínua complicitat amb el públic i la cadena de gags, d’aquests destacaria el de la piscina i la del mirall, fan que el temps es passi volant. Molt recomanable.

    13/12/2015
Articles relacionats
Xupito, ironia i nou espectacle. Un vespre al camerino de Rhum&Cia

Xupito, ironia i nou espectacle. Un vespre al camerino de Rhum&Cia

7 gener 2016

Ens colem als camerinos dels pallassos de Rhum per veure què s’hi cou just abans d’una funció només uns dies abans que es faci públic que han exhaurit de nou […]

Monti torna al Lliure

25 juliol 2014

El Grec ret homenatge a un dels pallassos més estimats del nostre país, Joan Montanyès ‘Monti’ en un espectacle fet des de la tendresa i la sensibilitat, però ple de […]