Tot el que necessites per anar al teatre

Latentes

Latentes

Latentes és un espectacle que barreja les arts escèniques i les digitals, on el públic podrà alterar el transcurs del que està veient a través de les seves decisions.

Sinopsi

Imagina que el terme ‘família’ no existeix. Tot el que coneixem com a ‘pare’, ‘mare’, ‘parella’, ‘germà’, ‘àvia’… qualsevol unió per consanguinitat no existeix.

Els vincles socials venen decidits per una societat que uneix als seus (no) individus de tres en tres, en nius. No es concep la individualitat. En la concepció d’un mateix es necessiten a unes altres dues persones per tenir una relació de germanor: es dorm amb el niu, es treballa amb el niu, es conviu amb el niu…

Dins d’aquest univers, Mila, Vera i Leo es desperten tancats en un lloc que desconeixen però que aviat descobriran: un centre de reeducació per aquells nius que han comès infraccions indisciplinars. El que han fet és un misteri… El penediment és una opció. En aquesta presó, ells mateixos aniran descobrint per què estan tancats, tornant a visitar moments passats, redescobrint el present, interpretant-lo i traient conclusions que alteraran el seu futur.

Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Prou bé, original i no et deixa indiferent… Potser falta certa versemblança.

  23/03/2019
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Imaginaos una sociedad en la que está prohibido la individualidad. La gente vive de 3 en 3.
  La obra comienza con nuestros protagonistas encerrados en una granja de reeducación por haber infringido las normas. Encerrados tendrán que aprender a convivir, al ser un equipo y si lo hacen mal… ay libres de ellos!
  La obra mezcla teatro con audiviosuales e incluso el público podrá decidir el devenir de los protagonistas (aunque me he quedado con las ganas de saber los otros finales de la obra).
  Pienso que la idea está muy bien pero hay algunos aspectos a pulir para que la situación sea creíble y el público empatice con los protagonistas.
  El final eso sí… muy cortante. Nos hemos quedado todos que no sabíamos si se había acabado o que pasaba jajajaja

  10/01/2019
 • Victor Vila

  Sorprén per abrupta i esbojarrada, un muntatge breu però contundent.
  Les primeres escenes ens parlen d’un univers distòpic del qual els espectadors només podiem riure, però ben aviat la trama va fer un gir que ens va mantenir a tots en suspens fins que va acabar l’espectacle.
  La barreja de projeccions audiovisuals (algunes semblen tretes d’un programa infantil, amb tota la mala llet que això implica), la posada en escena (una petita casa-pressó on Leo, Vera i Mila “conviuen”) i la història que ens estan explicant (amb les esgarrifants i caòtiques peticions de les antagonistes veus en off) són un cocktail molotov que val la pena veure.
  Quan surts, tens ganes de saber com continuarà tot i què hauria passat si s’hagués escollit un altre final (hi havien fins tres desenllaços diferents per escollir).

  02/01/2019
 • Una obra que no pot deixar a ningú indiferent, post reflexió assegurada, guió i format molt originals, una proposta interactiva interessant i preparada pels nous temps, interpretació de nivell, dinamisme i immersió durant tot l’espectacle i molt valorable que el públic pugui prendre decisions que determinaran el desenllaç. Esperant més projectes atrevits com aquest!

  30/12/2018
Articles relacionats
Les 5 propostes teatrals del Tantarantana per aquest Nadal

Les 5 propostes teatrals del Tantarantana per aquest Nadal

10 desembre 2018

El Teatre Tantarantana, seguint la seva àmplia i interessant oferta teatral d’aquesta temporada, proposa per aquest Nadal cinc espectacles tan diferents com atractius per als diferents tipus de públics. Us […]