Atemporal, eterna, real i trista.

Dignitat

Dignitat
04/12/2018

Dignitat va ser escrita per Ignasi Vidal en castellà i estrenada a Madrid al 2015. Durant aquests anys ha voltat per molts països de Sud-Amèrica i actualment està essent representada als països de Europa de l’Est.

Ha estat traduïda per Ricard Borràs i representada enguany a casa nostra.

El text és increïblement profund. En molt poca estona ens pot parlar de tots els sentiments i condicions  humanes: la por,  la malaltia, el fracàs, el triomf,  l’ambició, l’amistat, el poder, la ruptura,  la pèrdua, la relació de parella, la corrupció, la fidelitat, la venjança, l’addicció, la justificació, la falsedat, l’engany, la honradesa, la mentida o  la decepció. Fins i tot l’evidència de la maldat humana  ens arriba a fer mal.

L’obra transcorre sense treva, es va construint poc a poc, va avançant mica a mica i a salts de manera que l’espectador va esperant un desenllaç que no arriba i et manté l’atenció fins al final. Saps que un cop comença pot passar de tot però no sospites ni per un moment el que l’homo sapiens és capaç de fer.

Octavi Pujades i Roger Pera demostren una qualitat representativa i expressiva magnífiques. Són dos actors amb Majúscules.

És per tot això que no us la podeu perd

← Tornar a Dignitat

Enllaç copiat!