Tot el que necessites per anar al teatre

Dignitat

Dignitat

Dignitat és un viatge a les entranyes de la política, que trasllada l’espectador a un despatx de qualsevol partit polític.

En ell, dos homes, prop d’assolir el poder, després d’anys de dedicació a la política, posen al descobert els seus desitjos, ambicions, il·lusions i pors.

El que en un primer moment és una distesa reunió improvisada, acaba convertint-se en un tens intercanvi de retrets.

Obra nominada al Millor text i a Millor autor viu per Teatro de Rojas 2015.

Sinopsi

Un despatx a la seu d’un partit polític. Francesc, líder del partit, esperança de canvi per a la societat, convida a Alejandro, la seva mà dreta i amic, a degustar un magnífic whisky.

El que comença sent una xerrada amigable acabarà per destapar aspectes inesperats que amenaçaran l’equilibri d’una relació d’amistat i col·laboració de molts anys.

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • La verdad es que este espectaculo tiene mucha DIGNITAT.Hacia tiempo que no veia teatro puro sin pirotecnia.Felicidades a los dos actores y añadir que es una grata sorpresa que Pujades de tio bueno se haya convertido en un buen actor

  25/02/2019
 • Victòria Oliveros Layola

  Tot i que la peça parla de corrupció i els seus personatges son dos polítics, l’obra realment no va de política, sinó de la condició humana. Amb un text increíblement profund, tot transcorre en un únic espai, el despatx d’un polític, on es mostra com el poder transforma a les persones, de com es transforma l’amistat de dos companys de partit davant la proximitat d’aconseguir el poder. Ambdos actors demostren una qualitat representativa i expressiva magnífiques. Felicitats per aquesta maravella!! https://gaudintdelteatre.wordpress.com/2019/02/11/dignitat/

  11/02/2019
 • Dignitat no deixa impassible a ningú. El títol de l’obra, ja té prou força com per esperar una funció amb cos, argument i convicció. I així va ser.
  Un espectacle enginyós i atrevit, viu, que guanya tota l’atenció de l’espectador. El seu diàleg, extens però planer, està pensat per arribar al públic, ja que t’hi trobes a gust amb el llenguatge que s’utilitza. Aquest és un dels punts forts de l’obra, ja que ha de ser l’objectiu cabdal: que el missatge arribi al receptor.
  L’escenografia és més que correcta, així com la dramatització, destacant l’admirable interpretació de l’Octavi Pujades, assertiu, ferme i encertat, i la del Roger Pera, magnífica.
  L’obra et fa recordar aquells grups de teatre organitzats durant el temps de la Democràcia per denunciar, de forma discreta (i alhora admirable), la seva discrepància ideològica.
  Cal dir que l’espectacle va més enllà del pur diàleg, i es pot valorar fàcilment. Recalco de nou l’admiració per l’autor de l’obra, ja que imagino no ha estat fàcil arribar al damunt de l’escenari per la temàtica tractada. Mostra la seva perseverança i valentia. Felicitats. Al final, la cultura ha de ser lliure.
  En definitiva, no serà un error anar a veure ¨Dignitat¨. Us la recomano molt sincerament. Serà tot un plaer!!

  26/10/2018
Articles relacionats
Roger Pera: «A ‘Dignitat’ mostrem la política des de dins»

Roger Pera: «A ‘Dignitat’ mostrem la política des de dins»

22 octubre 2018

Per Iván F. Mula / @ivanfmula Actor de teatre, televisió, doblatge, musicals i un llarg etcètera. L’incombustible Roger Pera torna als escenaris, en aquesta ocasió, per oferir-nos un espectacle sobre […]