Tot el que necessites per anar al teatre

Vània

Després de l’excel·lent rebuda del seu anterior muntatge StockmannLes Antonietes proposen un acostament a L’oncle Vània. Entre odis, amors, gelosies i frustracions, sis personatges es debaten per comprendre què hi han vingut a fer, en aquesta vida, a part de beure vodka i escalfar el samovar.

Tot sovint se’m critica que només escrigui sobre fets mediocres, i que no representi herois positius. Duem un vida provinciana, les nostres ciutats empobreixen i el nostre poble està exhaust. Tots, mentre som joves, cantem com pardals sobre munts de fem; als quaranta anys ja som vells i comencem a pensar en la mort. Quina mena d’herois som? Només vull explicar a la gent, amb total honradesa: mireu com n’és d’avorrida i d’apagada la vostra vida. Que les persones ho entenguin, això és el que més importa; si així ho fan, segurament inventaran una vida diferent i millor. L’home millorarà quan ho hagi entès.” (Anton P. Txékhov)

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Hermosa obra para el alma…y hermosos actores que saben transmitir con originalidad y sentimiento la maravillosa obra de Txékhov. Perfecta adaptación del director, nos han sacado muchas muchas sonrisas….Genios!

  25/03/2014
 • Extraordinari, he tingut ocasió de veure diverse versions de L`oncle Vania, algunes clasiques i altres menys com una dirigida per Veronese, que no creia pogues ser superada, pro ara Les Antonietes hen fet un pas mes endevant, han acostat el clasic, l han fet d´ara mateix i li han donat una proximitat en tots els sentits, en l espai, en el treball dels actors i sobretot la autenticitat, la veritat de tots i cada un dels actors, una gran credibilitat i sobretot el text, aquest text de Chejov intemporal, resona a traves d ells en mes força i resulta mes viu, que mai l espai reduit del Circol Malda, converteix l espectacle quasi una trobada conjunta de actors i espectadors, desitjan que aquest espai de temps compartit no s´acabes. Ha sigut la primera trobada amb algo de les Antoniettes i ha sigut la trobada amb un grup que m ha fet fan incondicional, afortunat que podre veure Stockamann en gira, enhorabona i molta merda per tots.

  17/02/2014
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Me declaro fan absoluto de Les Antonietes.
  Ya salí del teatro la temporada pasada con una sonrisa en los labios tras ver “Stockman” y hoy he vuelto a salir con esa misma sonrisa después de ver “Vània”.
  Esta claro que este grupo de actores saben elegir muy bien el texto que representar, y lo saben representar de una manera diferente y que atrapa al espectador. Y eso sin apenas escenografia en el escenario, jejejeje
  Me ha parecido brutal sus representaciones y todo el rato estaba pensando en que no se acabara la hora y 40 minutos que dura la obra para seguir disfrutando de ellos.
  Bravo!

  16/01/2014
 • NEUS MÒNICO FERNÁNDEZ

  Un treball excelent per part de tots els actors.Recomanable e imprescindible.

  13/01/2014
Articles relacionats

Txèhov inspira 22 performances de 7 hores

30 gener 2014

La Sala Fènix serà el primer espai de la ciutat en acollir una de les 22 performances de llarga durada que han ideat Maria Stoyanova i Karel Mena.   “Paisajes […]