Tuppersex
Comèdia
A partir de 15,00€
Comprar Entrades
Des de: 7 d'octubre de 2022
Fins: 26 de novembre de 2022

Tuppersex

Aconsegueix 4€ de descompte (20%) entre setmana i 8€ de descompte (35%) el cap de setmana!

La primera producció de Tuppersex es va presentar a Barcelona l’any 2014, on va fer tres temporades. L’espectacle, a més, ha fet a més dues temporades a València, una a Bilbao i dues a Madrid. Més de 800 representacions avalen lèxit de públic de la proposta.

Ara torna a Barcelona, ​​aquesta vegada de la mà de les actrius Roma Calderón i Nesa Vidaurrázaga, i sempre sota la direcció del seu autor i director Edu Pericas.

Sinopsi

L’empresa My Secret Flower, en ple procés d’expansió econòmica, imparteix el Curs de Formació per Assessores de Tuppersex amb l’objectiu de contractar noves venedores de joguines eròtiques a tot el territori. Però un problema inesperat fa que la sexòloga habitual del curs sigui substituïda per una extravagant perruquera de barri sense pèls a la llengua, i la sessió es converteix en un hilarant caos. Les excèntriques tècniques docents d’aquesta improvisada ponent suposaran un autèntic malson per a la coach responsable del curs, incapaç d’evitar que la situació se li escapi de les mans.

Assoliran els assistentes els coneixements requerits? Superaran l’examen final? Aconseguiran un contracte laboral amb l’empresa My Secret Flower?

Durada:
Idioma:
Català
Castellà
Fitxa artística
Veure fitxa sencera
Fotos i vídeos
Opinions de l'espectacle 3
Recomanacions Teatre Barcelona
Espectadors/es
 • Anna Casasayas i Lacambra
 • Neus Mònico Fernández
  Neus Mònico Fernández
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO
  JOSE GABRIEL DEL VIEJO
Informació pràctica
Sala Aquarella, Barcelona
Gran Via de les Corts Catalanes, 572, 08011, Eixample, Barcelona
Veure mapa
 • Canal oficial de venta d'entrades
 • Compra 100% segura
 • Métode de pagament:
  Targeta de dèbit i crèdit