Tot el que necessites per anar al teatre

Tractat de blanques

Tractat de blanques

Tractat de blanques és un espectacle d’Enric Nolla, dirigit per Marc Molina i protagonitzat per Carme Pla.

Sinopsi

Una dona estrangera viu la fantasia de la transformació de la seva identitat -la seva raça, la seva figura i fins i tot la seva memòria- en la d’una altra persona que respon als trets dominants del lloc on habita. Cada nit, durant la vigília, en els llargs períodes d’hores extres que està obligada a complir a l’empresa, ella relata l’experiència en forma d’instruccions per a una substituta -imaginària?- i aprofita per recordar de forma sistemàtica tot allò que ha de fer per alliberar-se, tot l’esforç que ha de fer per ser part del seu nou món.

A trenc d’alba i de sobte, com segurament ja ha previst, la imminent visita del seu passat, aquella altra dona que ha deixat abandonada, se li fa present un altre cop, com en un petit instant de reconciliació amb si mateixa, abans de començar un altre dia de feina.

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

 • Albert Ramon
  12345

  Un text imprescidible pels temps que córren. Un missatge que cala en el teu interior i et fa replantejar moltes coses. I una brutal actriu! Per mi, una de les millors interpretacions que he vist. Quina força, quin control, quina capacitat d’atrapar-te i fer-te remoure per dins. Una proposta d’aquelles que no poden deixar-se escapar. Aneu-hi!

  13/07/2018
 • Neus Alegre Puig
  12345

  Espectacular! Feia temps que no em feien viatjar com a espectadora. Quin text! Quina interpretació! Gran gran Carme Pla. Quin missatge més dur però sensat alhora. Llàstima que passi tant desaparcebuda amb tota la programació que hi ha aquest mes a Barcelona. És una proposta que no se l’hauria de perdre ningú. Crec que hi son fins a finals de mes. No us ho perdeu!!! De veritat.

  12/07/2018

Articles relacionats