Tot el que necessites per anar al teatre

There Was a Fiesta!

There Was a Fiesta!

There Was a Fiesta! és un concert i una obra de teatre al mateix temps. Un espectacle híbrid, una comèdia-concert, un format creat especialment per a explicar la història de Patty Lemon i Martin Bennet: dos cantants de jazz oblidats als marges de la història musical del nostre país que van estar a punt de triomfar a la indústria discogràfica nord-americana.

Sinopsi

Prenent com a fil conductor les cançons de l’únic concert que Patty Lemon i Martin Bennet van oferir al mític Carnegie Hall de Nova York l’any 1959, There Was a Fiesta! explica la rocambolesca història d’aquesta parella. Una cantant andalusa i un cantant català que es van conèixer a la Barcelona dels anys 40 i que van acabar jugant un paper determinant en el desenvolupament de la música moderna.

There Was a Fiesta! (at Carnegie Hall) és una comèdia de Salvador S. Sánchez i Cinta Moreno que compta amb la col·laboració de la formació de jazz barcelonina Joel Moreno Codinachs Trio. 

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Fantástica! Lo pasamos muy bien, la música es excelente. Felicidades!!!

  13/12/2018
 • Carnegie Hall de Nueva york

  10/12/2018
 • Una obra maravillosa te hace sentir que realmente estas en la época caracterizada. La música perfectamente interpretada acompaña en todo momento la originalidad y belleza de la actuación.
  Imprescindible y muy recomendada

  27/11/2016
 • Un petit tresor és el que avui m’he trobat aL Tantarantana anant a veure aquest espectacle. Un argument molt senzill que és la base per portar-nos a fer un viatge a través de la música dels anys 40/50 al que nomenaria com a concert teatralitzat. Tots els ritmes tenen cabuda, swing, jazz, copla, tots ells clàssics que tots coneixem i hem escoltat en infinitat d’ocasions destacant un encadenat de diversos temes llatins, genial. Extraordinaria tant d’actriu com de cantant Cinta Moreno que transmet una alegria que s’encomana i que fa que de principi a fi empatitzes amb ella. Molt correcte l’actor que li fa costat Aitor Galisteo. Magnífics els tres músics que els acompanyen, Joel Moreno (guitarra), Oriol Roca (contrabaix) i Santi Colomer (bateria). Una escenografia senzilla però molt encertada d’Alberto Merino que ens situa en un local o club dels anys 50 acompanyat d’una perfecta il·luminació. M’ho he passat d’allò més bè, amb la ùnica pega que se m’ha fet molt curt. Fins diumenge 27 o sigui demà. Si podeu no us ho perdeu.

  27/11/2016
 • Originalital, diferent, correctíssima, ben interpretada, bons arranjaments a una música per gaudir i molt ben executada. Es menester acudir: IMPRESCINDIBLE!

  23/11/2016
 • Molt recomanable!

  Grans veus i millor acompanyament musical.
  Ens va agradar molt.

  23/11/2016
 • Molt recomanable!

  Grans veus i millor acompanyament musical. Ens va agradar molt!

  23/11/2016
 • Fantàstica obra! “Viatge” als anys 50 a través d’unes veus encissadores…
  Totalment recomanable!!

  23/11/2016
 • Fantàstica! “Viatge” als anys 50 a través d’unes veus encissadores…

  23/11/2016
 • És una molt bona obra. Poc convencional, en la que ens regalen cançons meravelloses. Gran qualitat vocal dels actors i bona companyia musical. Totament recomanable.

  22/11/2016
 • Es una obra totalmente recomendable. Entretenida, divertida, con muy buenas adaptaciones musicales y con unos actores y músicos impecables. Las voces de los protagonistas son impresionantes y Cinta Moreno está sublime. Te atrapa desde el primer momento con su calidad vocal y te deja con ganas de volver a escucharla. No os la perdáis!!!

  22/11/2016
 • Mai havia aplaudit tant. Fantástica

  22/11/2016
 • Una obra muy sencilla pero extraordinaria, entras en su historia sin querer, los interpretes han sabido meterse en dentro de los personajes como si fueran ellos mismos y el trio de músicos fabulosos, las piezas muy bien interpretadas, se hace corta en tiempo, bravo, bravo, braviiiísimos todos, tendría que estar mas en cartel.

  22/11/2016
 • Imprescindible

  22/11/2016
 • Geniales interpretaciones que te enganchan al divertido viaje de los protagonistas. Todo acompañado por unos musicazos que te regalan los oidos con temas de Rina Celi, Katia Morlands, las Hermanas Russell o Dinah Washington. Es dificil encontrar joyas así, tan disfrutables y que te dejan tan buen sabor de boca, y de aplauso.

  22/11/2016
 • Hay que ir a ver esta original propuesta a caballo entre un concierto y una obra de teatro.
  Hipnótica Cinta Moreno.

  19/11/2016
 • Com a obra de teatre, francament molt mal guió.
  La música, bona, però no com per fer una obra. Repertori de festa major.

  17/11/2016
 • Genial. Bones adaptacions musicals, so potent, veus potents. La Cinta Moreno espectacular en les seves interpretacions musicals de jazz, swing, samba, canço popular versionada i fins i tot de copla.
  Un espectacle molt simpàtic i alhora biogràfic sobre Patty Lemmon i Martin Bennet i la seva fugida d’una Espanya repressiva fins a una suposada lliure Amèrica.

  11/11/2016
Articles relacionats
‘There was a Fiesta’, un viatge musical i històric al Tantarantana

‘There was a Fiesta’, un viatge musical i històric al Tantarantana

27 novembre 2018

El Tantarantana ha presentat en roda de premsa There was a Fiesta (At Carnegie Hall) de Produccions La Copla de Wisconsin, que torna al teatre després de passar per Terrats en Cultura, […]