Tot el que necessites per anar al teatre

Terrorífica comèdia

Terrorífica comèdia

Terrorífica comèdia és un espectacle basat en la pel·lícula The Comedy of terrors, de Jacques Tourner.

Sinopsi

La funerària Hinchley & Thrumble és en números vermells, fa temps que no tenen clients. Thrumble, el propietari borratxo i malcarat, decideix posar-hi solució. Amb l’ajuda del Senyor Guilli, un lladre inepte, posen en marxa uns mètodes poc habituals per tal de fer prosperar el negoci.


Valoració espectadors
 • Josep Ramon Pallejà Martínez

  Espectacle Terroríficament divertit, atrevit, original, ben dirigit i amb un alt nivell interpretatiu, amb actrius i actors d’entrega absoluta i generosa que connecta àmpliament amb l’espectador… Un espectacle únic a Barcelona, que mereix més ressò i públic, que alhora, mereix un espectacle total com aquest. Amb el cor a la ma… No us el perdeu!!!!

  23/04/2021
 • Eva

  Meravellosa galeria d’intèrprets, personatges, recursos expressius, escenes. Amb humor i amor pel que fan. Recomanació absoluta per anar a veure/viure “Terrorífica comèdia”!

  21/04/2021
 • Txema

  Una magnífica demostració de com amb ben poc es pot fer una gran obra teatral. Una peça de commedia dell’arte molt ben aconseguida amb una escenografia senzilla però molt bonica.
  Els intèrprets estan fantàstics, la seva actuació genera riures constants. Totalment recomanable per als temps que corren. Venen ganes de repetir i repetir!

  21/04/2021
 • Pino

  Val molt la pena! No s’acostuma a veure aquest tipus de teatre a Barcelona i ho fan realment molt bé. Ho recomano molt!

  21/04/2021
 • Elena

  Per fi es veu a Barcelona un espectacle de commedia De’ll arte. No es un espectacle que t’allunyi de la realitat. La qualitat de la interpretació dels actors i actrius és excel·lent i no pots parar de riure en tota l’estona.
  Repetirem un altre cop. Molt recomanable

  20/04/2021
 • Pau

  Molt recomanable. Una companyia que es deixa la pell dalt de l’escenari, trencant esquemes i aportant una proposta diferent i trencadora. Riures assegurats de principi a fi. No dubteu a anar-hi, no us en penedireu!!!

  20/04/2021
 • Anna

  Si vols passar una estona molt divertida i oblidar-te de tot, et recomano que vagis a veure-la. Disfrutar del teatre i de les actrius i actors molt bons, que et prenguntaras com és que encara no els conexies.

  20/04/2021