Tot el que necessites per anar al teatre

Tender Napalm

La jove companyia de circ contemporani PSIRC, el multidisciplinar Philip Ridley i els inconformistes Sixto Paz narren  una brutal relació de parella carregada de violència i tendresa.

Potser l’inici de l’amor no és sinó l’anunci d’un final? Dos personatges recorren els camins de la memòria, però també els de la imaginació, explorant la manera en què els amants creen les seves pròpies històries i mitologies. Reviuran així la seva relació, creant un món fantàstic i inquietant on conviuen el sexe i la violència. El text no s’endinsa només en l’habitació dels amants, sinó en la seva ment i en aquells racons secrets que amaguem a tothom excepte a la parella. Poques vegades s’ha explorat en escena l’amor sexual d’una manera tan salvatgement honesta, brutal i tendra.

Philip Ridley és un dels dramaturgs britànics contemporanis més polièdrics: ha escrit novel·les, és artista plàstic i ha treballat tant per al cinema com per al teatre, on va ser considerat un dels pioners del moviment In-yer-face theatre, del qual han format part Mark Ravenhill o Sarah Kane. S’encarrega de posar en escena el seu text una jove companyia nascuda el 2013 que ha creat muntatges tan aplaudits com Pulmons (2014), hISTÒRIA (2016) o Dybbuk (2016).

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  No soy de arriesgar demasiado y normalmente voy a ver espectáculos que sé de primera mano que me van a gustar.
  Con Tender Napalm me dejé llevar y pensé que ya es hora de probar cosas nuevas que me llamaran la atención.
  Sixto Paz nos traen un texto dramático. Nos cuenta la lucha de una pareja en un momento de su relación muy delicada: la pérdida de algo que puede causar la ruptura de la relación.
  A través de la danza, de metáforas sobre el dolor de los personajes y de un montaje onírico nos lleva a los espectadores hasta el fondo del dolor de estos personajes y como intentan superarlo.
  A mí me ha emocionado, me ha sorprendido y me ha encantado. Así que seguiremos probando cosas nuevas. A ver si se animan los teatros a arriesgar. Bravo!

  29/12/2017
Articles relacionats
La ‘rave’ de Sixto Paz al Grec: sexe, violència i circ

La ‘rave’ de Sixto Paz al Grec: sexe, violència i circ

25 juny 2017

Els Sixto Paz s’alien amb la companyia Psirc a Tender Napalm, una obra de Philip Ridley que mostra una relació de parella brutal i apassionada.  “Des que vaig llegir Tender Napalm […]