Tot el que necessites per anar al teatre

Taxi... Al TNC!

Les varietats eren un calaix de sastre on cabia de tot. Des de cuplets psicalíptics, fins a grans exhibicions de plomes. Des de virtuosos de la música de serra, fins a domadores de puces. Capaços de reunir a la platea una multitud de diversitats socials, els espectacles de revista van afavorir la invenció de noves sintaxis escèniques, les quals van contribuir decisivament a articular una cultura de masses que configura la Catalunya actual i que encara batega amb força en el nostre imaginari col·lectiu. Revisitant alguns materials produïts al Paral·lel durant la primera meitat del segle XX i fent-los dialogar amb la nostra actualitat, volem apropar-nos a revistes musicals com ¡Chófer… al Palace! o les més tardanesTaxi… ¡Al Cómico! i Taxi al Paralelo.

Amb la voluntat de subratllar el caràcter públic del Teatre Nacional de Catalunya i de fer-lo accessible a col·lectius amb especials dificultats, els ingressos generats per Taxi… Al TNC! es destinaran íntegrament al programa Apropa Cultura, una iniciativa que pretén eliminar fronteres socials i econòmiques en l’accés públic a la cultura. Sense cobrar res a canvi, molts dels artistes presents a la temporada participaran en aquest espectacle i totes les entrades –sense excepció– seran de pagament. Així doncs, cada espectador podrà decidir quina quantitat de diners vol destinar-hi.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Bonita iniciativa con el que ha estrenado la temporada el TNC!!
  Es muy de agradecer un show de estas características en los tiempos que corren: actores que participan sin ánimo de lucro, entradas con el precio a elegir por los espectadores según su criterio, recaudación total para buenas causas…
  Y lo mejor de todo es que el show es entretenido, dinámico, diferente y divertido!!
  Tenemos de todo: cantantes, magos, contorsionistas, actores, bailarines y además una orquesta en directo!!
  Como decía al principio… una bonita manera de empezar la temporada.
  Empezar con buen pie!!

  03/10/2013